fredag den 30. september 2016

Dagens nyheder - Læs bla. om Novo Nordisk nedlægger 500 arbejdspladser i Danmark

Viborg-borgmester er overbevist om 10.000 jobs som følge af Apple-datacenter
I Viborg er anlægsarbejdet til Apples store datacenter så småt gået i gang. Fredag er Apple vært ved et åbent hus-arrangement for lokalområdet, hvor man vil vise en ny model for centret frem. Borgmester i Viborg Torsten Nielsen (K) tror fortsat fuldt og fast på, at datacentret kommer til at tiltrække langt flere arbejdspladser end de 150 personer, som kommer på lønningslisten hos Apple.
Læs mere her

Udenlandske jobtilbud tangerer bondefangeri
https://karriere.jobfinder.dk/da/artikel/udenlandske-jobtilbud-tangerer-bondefangeri-5243 Peter Hein er en af de mange danske ingeniører, der bliver kontaktet af udenlandske headhuntere med fine tilbud, som mister glansen ved nærmere eftersyn. Ofte tangerer det bonde­fangeri, advarer IDA Jobfinder
Læs mere her

Robotten sniger sig ind på ingeniørjobbet
https://karriere.jobfinder.dk/da/artikel/robotten-sniger-sig-ind-pa-ingeniorjobbet-5242 Ingeniører er sikre lidt endnu, men i en nær fremtid vil robotterne snuppe middelmådige ingeniørers job, forudser amerikansk forfatter Jobfinder
Læs mere her

FL Smidth vil fyre hver tiende medarbejder. 130 opsagt i Danmark
Dårlig indtjening i årets anden kvartal kommer til at koste hver tiende af FL Smidths 12.700 ansatte jobbet. I dag blev 130 danske medarbejdere opsagt, og fyringer i resten af verden vil følge snart.
Læs mere her

Novo Nordisk nedlægger 500 arbejdspladser i Danmark
I en sparerunde vil Novo Nordisk beskære medarbejderstaben med 1.000 stillinger. 500 af stillingerne skal skæres i Danmark.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar