torsdag den 14. oktober 2010

Dagens nyheder - Læs bla. om Skyerne hænger tungt over projektlederne

En stærk beslutningstager til Amagerbanken
Niels Heering er indstillet som ny bestyrelsesformand i Amagerbanken. Bag ham står Karsten Ree og Finansiel Stabilitet, og foran ham ligger noget af en opgave.
Læs mere her

EU-dom i lønstrid kan få stor konsekvens
Ingeniørforeningen mener, at en EU-dom og fratrædelsesgodtgørelse kan føre til ændringer i loven - helt i tråd med at ældre skal forblive i job.
Læs mere her

FOA rejser tusinde af sager efter EU-dom
Efter EU-dom rejser FOA sager for flere tusinde FOA-medlemmer, som er blevet opsagt efter, de fyldte 60 år.
Læs mere her

Kan du løfte arven efter den karismatiske virksomhedsejer?
UGENS DILEMMA: Selv om den nu afdøde stifter og ejer af virksomheden specifikt bad dig om at overtage roret efter ham, føler du nu ikke, at de øvrige chefer bakker op om dig som øverste leder. Tager du kampen op med dine modstandere eller forlader du virksomheden?
Læs mere her

Livet som erhvervsleder er for fedt
For Mærsk Mc-Kinney Møllers personlige assistent igennem snart to årtier, Lars-Erik Brenøe, er løbetræning på et hold for erhvervslivets spidser blevet en essentiel del af ledertilværelsen, som ellers udfordrer helbredet.
Læs mere her

Opblød den rå tone på jobbet
Omgangstonen kan godt være meget direkte og tangere det rå på visse arbejdspladser. Vær som leder opmærksom på, at tonen ikke bliver personlig.
Læs mere her

Nobelpris i arbejdsløshed
Blandt årets tre nobelprismodtagere i økonomi er professor Dale T. Mortensen, der har tætte bånd til Danmark: Far og bedsteforældre fra Hobro-egnen og gæsteprofessorat på Aarhus Universitet. Ude i verden er han imidlertid mest kendt for sit banebrydende arbejde med at forklare arbejdsløshed.
Læs mere her

Hun kan få Ree til at holde mund
Tina Fogh Aagaard var jurist i Forsvarsministeriet, da hun i starten af 90erne blev sat til at hjælpe rigmanden Karsten Ree med at hæve en ubåd. I dag er hun direktør i hans selskab, hans repræsentant i Amagerbanken – og en af de få, der kan få ham til at tie stille.
Læs mere her

Smut-hjem-regler for forskere bliver lempet efter hård kritik
Efter hård kritik ændrer Integrationsministeriet reglerne, så udenlandske ph.d-studerende igen kan blive og forsvare deres afhandling, inden de bliver sendt ud af landet igen.
Læs mere her

Skyerne hænger tungt over projektlederne
Projektledere i it-branchen kan se frem til endnu mere komplekse projekter fremover. Cloud computing og øget pres for billigere priser er årsagen.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar