søndag den 3. juni 2012

Dagens nyheder - Læs bla. om Nye medarbejdere – et bidrag til organisationen

A-kasser skal skaffe 800 voksenlærlinge
En ny kampagne skal det kommende års tid skaffe plads til 800 ekstra voksenlærlinge på landets virksomheder, skriver Fagbladet 3F.
Læs mere her

IDA: Funktionærer og timelønnede skal dele regningen
Trepartsforhandlingerne fokuserer forkert, for uddannelsesløft er langt vigtigere end fjernelse af en eller to helligdage. Men hvis store bededag ryger, må de timelønnede gå med på lønreduktion, så det ikke kun er funktionærerne, der kommer til at betale, mener IDA.
Læs mere her

Virksomhedsledere delt om effekten af et større arbejdsudbud
To helligdage færre i kalenderen, kortere ferie eller 12 minutter mere på jobbet hver dag. Det er nogle af de forslag, som bliver diskuteret i de aktuelle trepartsforhandlinger. Bag ved ligger regeringens 2020-plan samt den skattereform, som blev fremlagt i tirsdags, med en målsætning om, at vi skal arbejde mere for at sikre vores konkurrenceevne. Men er det muligt at øge produktionen ved at fjerne helligdage eller øge arbejdstiden? Vi har spurgt tre virksomhedsledere.
Læs mere her

Nye medarbejdere – et bidrag til organisationen
Skal nye medarbejdere blot introduceres og læres op i den eksisterende kultur og organisation, eller kan de blive et vigtigt bidrag til organisatorisk innovation?
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar