torsdag den 7. juni 2012

Dagens nyheder - Læs bla. om Tag til jobsamtale udenlands for EU-penge

Ingeniører kan tage pensionsalarm med ophøjet ro
Pensionsbranchen er presset, og Finanstilsynet har med dags varsel bedt selskaberne om en status. Ingeniørernes pensionskasse DIP er dog ikke i fare.
Læs mere her

Elev og lærere forbrændt af eksplosion ved fysikeksamen
To lærere og en elev blev forbrændt under en fysikeksamen i går, hvor den eksaminerede elev skulle fremstille sæbe. Forsøget gik galt, da en af ingredienserne blev antændt og eksploderede
Læs mere her

Erstatning for arbejdsskade under barsel
Ankestyrelsen slår fast, at en psykisk arbejdsskade kan anerkendes, selv om den er opstået i barselsperioden.Photos: Maria Hedegaard
Læs mere her

DTU åbner universitetscenter i Grønland
»Vi skal skabe en ingeniørtype, der gør samfundet robust,« siger Michael Havbro Faber, direktør på DTU?s institut for byggeri og anlæg, netop hjemkommet fra en workshop, der var startskud for den ambitiøse plan.
Læs mere her

DTU etablerer universitetscenter i Grønland
»Vi skal skabe en ingeniørtype, der gør samfundet robust,« siger Michael Havbro Faber, direktør på DTU?s institut for byggeri og anlæg, netop hjemkommet fra en workshop, der var startskud på den ambitiøse plan.
Læs mere her

IDA: Indisk ingeniørmarked er en jungle
Kvaliteten af indiske ingeniører er svingende, men inderne kan tilsyneladende noget, danske ingeniører ikke kan.
Læs mere her

Tag til jobsamtale udenlands for EU-penge
EU-Kommissionen vil med et nyt økonomisk tiltag sikre, at flere unge rejser fra deres hjemland til et andet land i Europa for at søge job.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar