torsdag den 26. maj 2011

Copenhagen Bike Academy - ny efterskolelinje med Rolf Sørensen

Elsker du at cykle Trænger du til luftforandring Skal du i gang med dit sidste år i folkeskolen Så er Copenhagen Bike Academy med Rolf Sørensen lige noget for dig.

På Isterød Efterskole giver vi unge, som skal i gang med 9. eller 10. klasse mulighed for at fordybe sig i deres cykelinteresse sammen med andre cykelryttere. Copenhagen Bike Academy henvender sig til unge cykeltalenter, der brænder for cykelsporten og gerne vil lære at lægge deres eget trænings- og kostprogram som sikrer, at de præsterer optimalt. Uanset om de bagefter skal træne videre på et juniorhold eller vil fortsætte træningen på egen hånd. Vi underviser også i de forskellige teorier og filosofier, som ligger bag træningsmetoderne. Isterød Efterskole tilbyder et intenst forløb på eliteniveau med nogle af landets dygtigste trænere og garanterer, at det bliver både hårdt, sjovt og nørdet!

- Jeg ville have givet min højre arm, hvis der havde eksisteret sådan et tilbud, da jeg var en cykelknægt. Jeg glæder mig virkelig til at give min viden og mange års cykelerfaring videre til de unge cykelentusiaster, siger Rolf Sørensen, der fra august 2011 er med på cykellinjens trænerteam.

Isterød Efterskole ligger ned til Sjælsø, lige uden for Hørsholm; det perfekte sted for landevejsracer og med adgang til mange kilometer mountainbikespor. Skolens tre trænere Rolf Sørensen, Nicolas Hentzel og Thomas Dalsted står klar til at hjælpe de unge med deres cykeldrøm. Interesserede unge og deres forældre er velkomne til at kontakte skolen for en rundvisning. Første hold starter op 14. august 2011.

Om cykellinjens trænerteam
Rolf Sørensen, f. 1965
Gæstelærer. Danmarks mest vindende cykelrytter. Mental træner og coach for rytterne. Rolf vil også undervise eleverne i cykelløbets anatomi, placering i felt og de forskellige discipliner, der indgår i cykelløbet. Dvs. at vi skal ud på landevejen med Rolf som kaptajn. Rolf bor i Vedbæk og er nabo til Isterød. PS: den Italienske lektie; god mad og god cykling hører sammen.

Nicolas Hentzel, f. 1980, Tovholder for cykellinjen og kontaktperson for rytterne. Nicolas er også dansk- og friluftslærer. Cykler og cykling har altid været en stor del af Nicolas hverdag. CBA er den optimale cykelpakke, til den cykelinteresserede teenager, bundet sammen af en der kender begge dele godt. PS: Den mest mekaniknørdede af de tre!

Thomas Dalsted, f. 1983
Fysisk og teknisk træner for rytterne. Thomas har kørt cykelløb i 18 år på alle niveauer herhjemme i Danmark, lige fra U11 Drenge til A-klassen. Han har siden 2007 uddannet sig som træner under DCU, hvor han nu arbejder med ABC s U19 satsning Team ABC Junior. PS: Stor passion for talentudvikling.

Kontakt/yderligere information
For interview med Rolf Sørensen:
Regine Wowk Andersen på telefon 51 29 36 74 eller regine(at)kteamet.dk
Bestilling af rundvisning og infomateriale:
Skriv til henriette(at)isteroed.dk eller ring til skolens kontor på telefon 45 86 14 60
For spørgsmål vedr. Copenhagen Bike Academy:
Kontakt Thomas Dalsted på telefon 29 43 23 58 eller Nicolas Hentzel på 24 67 67 63

Læs mere på www.isterød.dk


Læs mere her

tags: interview, Danmark, 2011, Italien, 2007, DCU, landevej, cola, folkeskole, anatomi, Hørsholm,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar