søndag den 1. maj 2011

Christian Scherfig har opsagt sin stilling i Dansk Design Center

Administrerende direktør Christian Scherfig har opsagt sin stilling i Dansk Design Center (DDC). På baggrund af Christian Scherfigs opsigelse og ønske om at fratræde sin stilling i DDC i løbet af det kommende år har bestyrelsen besluttet at fritstille Christian Scherfig med udgangen af april.

I lyset af Christian Scherfigs egne ønsker, hensynet til DDC, og de ledelsesmæssige udfordringer som huset står overfor som følge af Scherfigs opsigelse, har bestyrelsen fundet det mest hensigtsmæssigt, at Scherfig fratræder nu, og at design- og innovationsdirektør Merete Brunander konstitueres som midlertidig adm. direktør. Endvidere vil bestyrelsen snarest igangsætte en proces for at finde en ny adm. direktør til DDC, udtaler DDC s bestyrelsesformand Jacob Holm.

Christian Scherfig har været adm. direktør siden 2005 og udtaler: Jeg har nu været i DDC i ca. 6 år og har haft ansvaret for at sikre en økonomisk genopretning samt bringe DDC igennem et væsentligt strategiskifte og heraf følgende organisationsændring. DDC har endvidere øget sin produktivitet med mere end 50% og er i dag i såvel økonomisk som faglig topform. Tiden er derfor inde til, at jeg med god samvittighed kan prøve kræfter med nye udfordringer .

Jacob Holm udtaler videre: Det er helt naturligt, at Scherfig skal videre i sin karriere. Jeg har fuld forståelse for Christian Scherfigs beslutning, og DDC har meget at takke Scherfig for .

For yderligere information kontakt venligst:
Bestyrelsesformand, President & CEO Jacob Holm, Fritz Hansen, tlf. 2519 0735
Adm. direktør Christian Scherfig, tlf. 2025 6855

Læs mere her

tags: direktør, økonomi, bestyrelsesformand, samvittighed, produktivitet, innovation, Dansk Design Center, strategi, organisation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar