mandag den 9. maj 2011

En spændende fremtid venter i byggebranchen

Positive tendenser inden for byggeriet smitter af på byggevarebranchen. I XL-BYG betyder det blandt andet, at elevrekrutteringen igen får ekstra opmærksomhed. Og modsat hvad mange unge forestiller sig, så er karrieremulighederne på baggrund af en elevuddannelse i branchen mange.

XL-BYG, der er Danmarks største byggevarekæde, vil med en ny kampagne stille skarpt på den vifte af fremtidsmuligheder, der åbner sig for kommende elever i kæden.
Mange unge ser ikke de muligheder, byggevarebranchen byder på, men elevkampagnen fra XL-BYG skal netop slå hul i fordommene og sikre nye hold af dygtige elever.

Se muligheder ikke det modsatte
Byggevarebranchen er gammeldags og lig med hårdt arbejde, uden de helt store perspektiver og fremtidsudsigter. Det er sådan, mange handelsskoleelever tænker om byggevarebranchen, når de står over for at skulle vælge en elevplads. Men den forestilling stemmer ikke overens med vir¬ke-lighe¬den. I XL-BYG er arbejdet derimod alsidigt og afvekslende med mange forskellige arbejdsopgaver, stor kontaktflade og personligt ansvar for egne områder. Præcis som de unge efterspørger.

Kædedirektør i XL-BYG Jesper Hillemann uddyber,
- Mange unge ønsker en uddannelse, der indeholder elementer af salg, kunderådgivning, ansvar, indkøb og administration elementer, der kan benyttes indenfor næsten alle brancher. Det og meget andet er, hvad en elevuddannelse i XL-BYG tilbyder. Han fortæller videre,
- Elevuddannelsen i XL-BYG favner bredt inden for indkøb og salg, varedisponering samt konkret viden om byggematerialer og værktøj. Det danner grundlaget for, at mulighederne efterfølgende også er tilsvarende attraktive. En elevuddannelse i XL-BYG er en salgsuddannelse, der kan være et godt springbræt til en karriere inden for kæden, et salgsjob hos kædens leverandører eller job i helt andre brancher.

Ansvar og indflydelse
I XL-BYG bruges mange ressourcer på uddannelsesområdet - både internt og eksternt.
Elever tilbydes en meget alsidig uddannelse på et højt fagligt niveau. Eleverne får en indholdsrig hverdag og et udviklende job i tæt samarbejde med forretningens øvrige medarbejderteam.

Der lægges vægt på, at eleverne skal fungere på lige fod med de øvrige ansatte i forretningen. Det betyder, at de hurtigt får deres eget ansvarsområde og indflydelse på det, de laver. En afvekslende hverdag med masser af store og små udfordringer.
Perspektiverne er også ekstra store, når man uddanner sig inden for en stor kæde. I XL-BYG spændes der over mange produkt- og kompetenceområder. Her er noget for enhver smag og personlighed, fra træ og værktøj til belysning, vvs og maling. Byggevarekæden henvender sig desuden både til de professionelle håndværkere og den private målgruppe - gør-det-selv folket. Et bredt udgangspunkt, der sikrer fagligheden, alsidigheden og den gode uddannelse.

I XL-BYG kan man blive elev inden for følgende områder, byggecenter og trælast.
Find yderligere information på www.xl-byg.dk/elev

Billedtekst:
Der er en spændende fremtid i byggebranchen også for de unge.

Læs mere her

tags: direktør, Danmark, uddannelse, faglighed, XL-BYG, byggecenter,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar