søndag den 15. maj 2011

Human Resource Management hjæper landets største virksomheder videre...

I en ny rapport fra Probana - Landets førende udbyder af efteruddannelser for ledere online - beskrives, hvorledes mange af landets største virksomheder har valgt at uddanne og dygtiggøre ikke kun deres personaleafdelinger, personalechefer og personalekonsulent, men også deres linieledere og direktion.

Mange store - Både private & offentlige - virksomheder har forlængst indset at der er mange penge i skabe motivation i blandt deres medarbejdere, og da prikkerunder, fyringsrunder, nedskæringer, mv. har ramt bredt i mange virksomheder, har mange af især de fremsynede virksomheder satset på uddannelser for deres ledere og HR folk i hvorledes man tackler denne slags markante forandring, både på menneskeligt plan, men også inden for de organisatoriske krævende forandringsforhold.

Eksempelvis følger næsten 500 ledere den nye Mini MBA, se www.minimba.dk , som har en god portion undervisning i psykologi, kommunikation og HR inden over, men også uddannelser i coaching, stresshåndtering, psykologi og især kommunikaiton har tiltrukket en bred vifte af ledere og HR ansvarlige.

Probana fortæller, at de - Modsat eksempelvis Center for Ledelse - Har oplevet en meget stor tilgang til især de længvarende efteruddannelser, altså dem, som strækker sig fra 3 til 10 måneder og kan tages sideløbende med jobbet og de daglige arbejdsopgaver.

En talsmand fra Probana siger:"Der er sket en udvikling inden for lederuddannelser, hvor man tydelig ser en tendens til at virksomhederne er mere fokuseret på de resultater, som de får ud af efteruddannelse af deres medarbejdere. De kræver resultater og value for money, og return of investments. Mange af de kursusvirksomheder som laver etdags og tredages kurser taber på distancen. Ingen ledere - Med respekt for sig selv - Tror længere på denne form for uddannelser eller kurser, da man dels umuligt kan nå at lære de forskellige krævende discipliner, dels ikke får den korrekte øvelse ind på livet og i tempi, der svarer til deltagernes behov. Hos Probana kombineres alle uddannelser med e-learning, hvor deltagerne stille og roligt - Sideløbende med deres job - Kan sætte sig ind i tingene, også møde op som deltagere på de åbne kursusdage i København og Århus og møde underviserne og få svar på spørgsmål og gå i dybden om de ting, som er vigtige. Læring der virker!"

Læs mere her www.probana.com

Læs mere her

tags: København, Århus, uddannelse, fyringsrunder, virksomhed, penge, stress, Human Resource Management, kursusvirksomhed, motivation, efteruddannelse, Probana, Management, psykologi, kommunikation, undervisning,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar