mandag den 5. januar 2015

Dagens nyheder - Læs bla. om »Jeg tænker ikke over, at jeg arbejder i en mandeverden«

Klassisk herreskrædder spår sort fremtid for faget
Der er langt mellem herreskrædderne i Danmark i dag. Kun en lille håndfulds hjerter banker stadig for faget, men især én lever i bedste velgående til trods for hård konkurrence fra konfektionsfabrikker og Østen.Foto:
Læs mere her

Grundfos: Det lærte vi af kvinderne
Emner Arbejdsmarked http://karriere.jobfinder.dk/artikel/grundfos-det-laerte-vi-af-kvinderne-2521 Hvad kan 27 kvindelige studerende lære en af Danmarks førende industrivirksomheder? 'Overraskende meget', lyder det fra Grundfos Jobfinder
Læs mere her

Kræsne kvinder klar til at tage springet op i topledelsen
I ledelseslagene under direktionen tonser kvinderne frem, men kvinderne er kræsne; de gider ikke at arbejde for den gammeldags, arrogante han-elefant, siger headhunter. Til gengæld er hensyn til mand og børn ikke nogen barriere for at gøre karriere.Foto:
Læs mere her

Kvinderne klar til at tage springet op i topledelsen
Der er langt mellem de kvindelige CEOer, men i ledelseslagene under direktionen tonser kvinderne frem. 45 procent af Novo Nordisks ledere er i dag kvinder, og i Coloplast og Lundbeck er tallene henholdsvis 41 og 40 procent. Men kvinderne er kræsne; de gider ikke at arbejde for den gammeldags, arrogante han-elefant, siger headhunter. Til gengæld er hensyn til mand og børn ikke nogen barriere for at gøre karriere.Foto:
Læs mere her

»Jeg tænker ikke over, at jeg arbejder i en mandeverden«
Gerda Retbøll-Bauer er vant til at være ene kvinde i bestyrelseslokalerne, men har aldrig følt, at hun skulle præstere mere end mænd for at rykke op ad karrierestigen.Foto:
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar