tirsdag den 27. januar 2015

Mangel på feedback og eksamenssjusk er uhørt

Uddannelses- og forskningsministeren vil have en grundig debat med studenterorganisationerne om kvalitet og relevans i de videregående uddannelser. Uddannelses- og forskningsminister Sofie Carsten Nielsen er bekymret for de sager, der er dukket frem i pressen de seneste uger, hvor medierne skriver, at studerende afleverer opgaver, som ingen læser, og går til eksamener, der er genbrug fra året før.

Sofie Carsten Nielsen fastslår, at feedback og eksamener er helt afgørende for de studerendes læring og motivation.

- Det handler om kvalitet i uddannelserne, så det her er ikke acceptabelt. Jeg kender ikke omfanget af problemet, men jeg har møde med studenterorganisationerne på mandag, og her vil jeg blandt andet rejse dette emne, siger Sofie Carsten Nielsen.
Ministeren ønsker i det hele taget en grundig debat om kvalitet og relevans. Debatten skal følge op på de analyser og anbefalinger, som Udvalg for Kvalitet og Relevans i de Videregående Uddannelser har fremlagt, og som kan resultere i markante ændringer for blandt andre de studerende.

Mødet med studenterorganisationerne foregår i Uddannelses- og Forskningsministeriet den 26. januar.



tags: uddannelse, organisation, studenterorganisationer, studerende, motivation, videregående uddannelse, Forskning, Forskningsminister,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar