tirsdag den 13. januar 2015

SMART Technologies Inc. og Dansk Data Display A/S leverer SMART Board interaktive whiteboards til UNIC-ledet undersøgelse

Projekt der undersøger betydningen af interaktive whiteboards med hensyn til elevernes udbytte af undervisningen i de danske skoler

SMART Technologies Inc. og Dansk Data Display A/S, SMART’s distributør i Danmark, bekendtgør deres støtte til et et–årigt pilotprojekt, som har til formål, at klarlægge betydningen af interaktive whiteboards i de danske skoler, med hensyn til elevernes udbytte og fremgang.

Projektet blev startet op og betales af det danske undervisningsministerium og ledes af UNI C, det danske center for uddannelse og undersøgelse. SMART og Dansk Data Display A/S har installeret SMART Board interaktive whiteboards og projektorer i tre af de ni klasseværelser som projektet omfatter. Peter Braemer fra Dansk Data Display A/S vil også deltage i en studietur, som UNI C arrangerer for 33 lærere, til forskellige skoler i England for at lære om brugen og fordelene ved anvendelsen af interaktive whiteboards i britiske skoleklasser.

Mere end 200.000 klasseværelser i 65 lande, herunder Danmark, bruger SMART Board interaktive whiteboard, hvilket gør SMART til markedsleder indenfor interaktive whiteboards i hele verden. Tredjeparts undersøgelser og casestudies fra Amerika, England og Australien har vist, at SMART Board interaktive whiteboard engagerer eleverne, forbedrer deres evne til at huske hvad de har lært, understøtter forskellige former for undervisning og gør forberedelsen til timerne mere strømlinet. De ansatte i SMART Technologies Inc. konsulterer undervisere i produktudviklingen, og tæller mange tidligere lærere, herunder præsident og co–CEO Nancy Knowlton.

"Projektet, som er startet op af det danske undervisningsministerium og ledes af UNI C, sigter på at bringe de nyeste teknologier ud til de danske skoler," siger Brian Würtz, Administrerende direktør for Dansk Data Display A/S. "Vi er meget tilfredse med at støtte et initiativ, som sigter på at forbedre kvaliteten af uddannelsen i de danske skoler."

"Undersøgelser, som evaluerer effekten af uddannelsesteknologi, er vigtige for at opnå bedst mulig integration af nye teknologier i klasseværelser over hele verden," siger Nancy Knowlton. "SMART produkter har hele tiden bevist, at de kan forøge elevernes engagement og forbedre deres evne til, at huske hvad de har lært. Vi er overbeviste om, at det vil blive yderligere bekræftet af den undersøgelse som det danske undervisningsministerium og UNI C gennemfører."

Om SMART Board interaktive whiteboard
SMART Board interaktive whiteboard er verdens ledende interaktive whiteboard. Ved simpel berøring af den store interaktive skærm, kan brugerne arbejde frit i enhver computer applikation eller multimedieplatform, herunder Internettet og CD–ROM og DVD’er. Brugerne kan også skrive henover applikationerne med digitalt blæk og rette, gemme, printe eller sende deres notater til en web–side til senere brug.

SMART Board interaktive whiteboard bruges i klasseværelser, mødelokaler og bestyrelseslokaler over hele verdenen, hvor det understøtter effektivt samarbejde, uanset om deltagerne er i det samme lokale eller på en anden lokation. Software med masser af muligheder og intuitiv funktionalitet, gør SMART Board interaktive whiteboard til det ultimative valg for undervisere, foredragsholdere og trænere i mere end 65 lande verden over., se www.smarttech.com/smartboard.

Om UNI–C
UNI C, Det danske IT Center for uddannelse og undersøgelser, tilbyder et bredt spektrum af ICT services for mere end 50.000 brugere indenfor uddannelse og research. UNI C er en offentlig institution under det danske undervisningsministerium. UNI C’s kernekompetence er omfattende IT løsninger for uddannelsessektoren helt fra den tekniske forbindelse til de pædagogiske værktøjer.

Om SMART
SMART Technologies Inc. er både banebryder og leder af markedet for easy–to–use interaktive whiteboards og andre former for groupware. SMART products omfatter familien af de prisvindende SMART Board interaktive whiteboards, såvel som interaktive pennedisplays, multimedia møbler og software. Ved at anvende SMART produkter, kan grupper få adgang til, og dele, den information de behøver til møder, undervisning, træning og præsentationer. SMART har fået tildelt og vedligeholder en større samling at patenter, og har talrige Amerikanske, Canadiske og andre udenlandske patentanmeldelser. SMART kunder indenfor undervisning omfatter Northern Kentucky University, Tennessee’s Rhea County Department of Education, the Vermont Institute for Science, Math & Technology, Indiana’s Carmel Junior High School, Virginia’s Chesterfield County Public Schools og Harvard University.
SMART er et privat firma grundlagt i 1987. Vi beskæftiger mere end 500 mennesker. SMART har hovedsæde i Calgary, Alberta, Canada, og har montageafdelinger i Ottawa og Calgary, samt kontorer i Bonn, Tokyo, New York City og Washington, DC. I 1992 dannede SMART en strategisk alliance med Intel® Corporation som resulterede i fælles produktudvikling og marketing, samt Intel’s medejerskab af SMART. SMART’s produkter sælges gennem forhandlere over hele Nordamerika, og gennem distributører over hele verden. For yderligere information, besøg www.smarttech.com.

Om Dansk Data Display A/S
Dansk Data Display A/S er et dansk firma som har specialiseret sig i løsninger inden for audiovisuel og video baseret kommunikation. Det omfatter udvikling, design, levering og installation af brugervenlige konference miljøer, klasseværelser, mødelokaler, auditorier, videokonferencesystemer og tæt samarbejde med kunden. Dansk Data Display A/S skiller sig ud indenfor områderne kommunikation, præsentation og IT ved at tilbyde et bredt udvalg af skræddersyede produkter, services og løsninger.
 

Læs mere her

tags: New York, England, Danmark, direktør, uddannelse, Washington, Canada, computer, Tokyo, præsident, teknologi, Australien, klasseværelse, Intel, undervisningsminister, kommunikation, strategi, undervisning, pilotprojekt, miljø, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar