tirsdag den 17. februar 2015

Hvad er et Master program i forhandling

Som en af Nordens absolut førende management organisationer, går MarketWatch A/S skridtet videre, og etablerer nu det diplomcertificerede, Master Program i Forhandling.

Programmets indhold er baseret på det bedste fra de Executive MBA–programmer MarketWatch underviser i, som associerede professorer ved Baltic Management Institute i Vilnius, Kungliga Tekniska Högskolan og School of Economics i Stockholm, samt ved Financial Times Mastering Management program i London

Målgruppen for dette helt unikke og banebrydende program, er de lidt, tungere M/K´ere, i erhvervslivet. Personer, som i det daglige er konfronteret med beslutningsprocesser på højt niveau. Men målgruppen omfatter også den lidt, yngre, aldersgruppe. Den aldersgruppe i erhvervslivet, som netop skal deltage i – måske gennemføre og afslutte eller måske oven i købet stå i spidsen for forhandlingers forløb på det globale landkort, i morgen.

Første programafvikling indledes i oktober måned 2005, og fordeler sig over 5 internat sessioner af 2 dages varighed, med to ugers mellemrum. Deltagerantallet er begrænset til 12 på grund af intensiteten og det interaktive forløb.

MarketWatch organisationen har mere end 25 års erfaring fra det virkelige liv. Man skaber grundlag for troværdighed og gennemslagskraft, som store og mindre virksomheder stoler på og anvender i kommunikations– og forhandlingssituationer. Man kompetenceudvikler mellemledere, ledere, direktioner og bestyrelser. Man supporterer og rådgiver ved de store forhandlingsborde og i baggrunden. Og man forfatter de management bøger som andre nyder at nærlæse, for at lure dem kunsten af. Det er måske bl.a. derfor, at deres bøger oversættes til engelsk og kinesisk!
 

Læs mere her

tags: kunst, Stockholm, London, virksomhed, erhvervslivet, Financial Times, Management, kommunikation, organisation, forfatter,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar