onsdag den 4. februar 2015

Unikt tilbud til ordblinde

Læse–stavetest til ordblinde børn og voksne tilbydes af privatpraktiserende læse/talepædagog.

Nu er det muligt for ordblinde børn og voksne at få afdækket deres læse–stavevanskeligheder i privat regi. Testtagning foregår med standardiserede, diagnostiske læse–stavetests, som afdækker specifikke læse–stavevanskeligheder/ordblindhed. Der udarbejdes en rapport, som videregives ved efterfølgende samtale. Endvidere tilbydes rådgivning til læsepædagogisk undervisning samt deltagelse i PPR–møder vedrørende visitation af skolebørn.

Ud over dette tilbydes en kinesiologisk test, der afdækker og afbalancerer blokeringer, der vanskeliggør indlæringsprocessen og hæmmer læse–staveprocessen. Dvs. stress i forbindelse med indlæring og læse–staveudviklingen afhjælpes eller fjernes helt. Dette har en stor gavnlig effekt på ordblinde, som bl.a. har meget stress på specifikke bogstaver og bogstavlyde.

Der tilbydes også en indtil videre helt ny form for helhedsorienteret ordblindeundervisning. Undervisningen består af en velstruktureret, læsepædagogisk undervising kombineret med alternativ behandling i form af healing og kinesiologi. Den læsepædagogiske undervisning er tilrettelagt ud fra den diagnostiske læse–stavetest og er baseret på at give den ordblinde person succesoplevelser i det svære arbejde, som tilegnelsen af læsning og stavning er for den ordblinde. Ved at anvende healing og teknikker fra kinesiologien afhjælpes den stress, der er forbundet med indlæringen, og den ordblinde person opnår lettere og hurtigere fremgang i læse–staveudviklingen. Billedligt skabes der en motorvej for personens tilegnelse af læsning og stavning, hvor der tidligere blev kørt ad en villavej.

Dette unikke tre–delte koncept tilbydes af exam. læse/talepædagog Pia Hardenberg i Huseby, Helsinge tlf. 20870552. Pia Hardenberg er uddannet lærer fra 1983 og har fire efteruddannelser alle med speciale i dysleksi (=ordblindhed). Hun har mange års erfaring i testtagning og undervisning af ordblinde børn, unge og voksne. Hun er exam. kinesiolog fra 1990 og har udover en medfødt evne til at give healing en Reikihealeruddannelse.
Se www.unik–laesogstav.dk
 

Læs mere her

tags: uddannelse, motorvej, stress, skolebørn, efteruddannelse, undervisning,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar