søndag den 15. februar 2015

Viden i Værk - innovativt projekt for vidensiværksættere

Innovativt kursus for vidensiværksættere

Iværksætteri og innovationskultur er drivende kræfter for udvikling og vækst i samfundet. I Danmark ligger højtuddannede som gruppe inde med værdifuld viden og kompetencer, der er ideelle i forhold til at skabe innovative virksomheder tilpasset vidensamfundets betingelser og dynamik.

Viden i Værk er et innovativt projekt, der er specielt målrettet til højtuddannede ledige i Storkøbenhavn, som har lyst til og mod på at starte op som iværksættere inden for videnservice: rådgivning, kommunikation, kursus– og konsulentvirksomhed, etc.

Iværksætterkurset strækker sig fra 15. august 2005 til 20. januar 2006 og udgør et integreret forløb med elementer som undervisning, erhvervspraktik hos en anden iværksætter, coaching og mentorforløb. Det efterfølges af et deltids udslusningsforløb frem til 30. juni 2006. Kurset er designet til at understøtte en proces, som leder til faktisk etablering af selvstændig virksomhed, og vil blive struktureret med en virksomheds opstartsforløb som omdrejningspunkt.

Kurset gennemføres af Katalyst ApS i samarbejde med Center for Opfindelser og Kreativitet (Teknologisk Institut), Dansk Magisterforening og Københavns Amts Erhvervsservicecenter.

Der afholdes informationsmøder om kurset på følgende dage:

Torsdag 19. maj 2005 kl. 9.30–11.30
Tirsdag 31. maj 2005 kl. 9.30–11.30
Torsdag 16. juni 2005 kl. 9.30–11.30
Onsdag 29. juni 2005 kl. 9.30–11.30

Blågårds Medborgerhus, Blågårds Plads 3, lok. 301, 2200 København N

For tilmelding til informationsmødet samt yderligere information om kurset kan man kontakte projektkoordinator Maj Højring, Katalyst, tlf. 35 39 39 55.

For at blive optaget på Viden i Værk skal man være i 2. ledighedsperiode og have en forretningside, som man ønsker at realisere. Hvis man befinder sig i 1. ledighedsperiode, er der mulighed for at deltage i et særligt tilrettelagt forløb på 6 uger.

Der søges om optagelse ved at udfylde et ansøgningsskema, som bliver udleveret bl.a. til informationsmøderne. Udvælgelsen af deltagere vil ske i perioden efter informationsmøderne og omfatter interviews med en gruppe af udvalgte ansøgere. Ansøgerne vil løbende få besked om optagelsen.

Projektet er finansieret af den Europæiske Socialfond og kurset er gratis for deltagerne.

Læs mere om kurset og download brochure her: www.katalyst.dk/viv
Læs om sidste års Viden i Værk her: www.viv.socialfonden.net
 

Læs mere her

tags: Danmark, København, interview, selvstændig, virksomhed, 2006, mentor, Teknologisk Institut, kommunikation, undervisning, innovation, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar