søndag den 1. februar 2015

Navneinformation - fødselsdag

Per B. Rasmussen, R1 p.p., fylder 70 år den 22. marts 2005. Han er pensioneret major og kontorchef i Landbrugs– og Fiskeriministeriet.

I en alder af 69 år erhvervede han ikke blot titlen som cand.it. på IT–Universitetet i København, men også titlen som IT–Universitetets ældste kandidat. Per Rasmussen har arbejdet med it–programmer siden 1966, hvor han som kaptajn arbejdede med avancerede hulkortsystemer, som den amerikanske hær dengang brugte på en base i Italien.

Senere var han projektleder på udviklingen af den danske hærs første edb–lønsystem, og senere igen it–systemer i Landbrugsministeriet. I 1970 blev han ansvarlig for etableringen af den første it–uddannelse på Hærens Officersskole. Per B. Rasmussen forlod forsvaret i 1972, hvorefter han påbegyndte en karriere som først kontorchef i Landbrugsministeriet, senere fra 1986 til 1994 som udstationeret for Landbrugsministeriet som Statskonsulent og Ministerråd ved henholdsvis den Kgl. danske Ambassade i Rom og den Kgl. danske Ambassade i Riyadh.

Billede af Per Rasmussen kan downloades fra følgende adresse: http://itu.dk/billedarkiv/Per/
 

Læs mere her

tags: Italien, København, uddannelse, downloade, Rom, projektleder,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar