mandag den 2. februar 2015

Persolog - viden om mennesker

persolog danmark tilbyder effektivt værktøj til konsulenter, der arbejder med udvikling af medarbejdere. Formålet er at synliggøre medarbejdernes ressourcer, udfordringer og samarbejdsformer. Godt for medarbejderen, godt for samarbejdet og godt for virksomheden.

FORSKELLE FREMMER FORSTÅELSEN
Siden de gamle grækere har vi forsøgt at forstå os selv og hinanden ud fra forskellige mennesketyper. Den store græske filosof Aristoteles er eksempelvis kendt for at "opfinde" de fire typer temperament: Det flegmatiske, sangviske, koleriske og melankolske temperament.
DISK Person Faktor Profil systemet, som persolog danmark siden 1. februar 2004 leverer og certificerer til, arbejder med 4 typer adfærd: Dominans, Indflydelse, Stabilitet og Kompetence. Systemet anvendes i 50 lande verden over og har haft afgørende betydning i udviklingen af f.eks. medarbejdere, ledere, sælgere og team.

BRUG FORSKELLENE KONSTRUKTIVT
Ifølge Anne Bæhr fra persolog danmark er DISK systemet effektivt til at spejle vores adfærd. Hvordan vi agerer og hvordan omgivelserne reagerer.

– De fleste af os ved jo nogenlunde, hvem vi er som person og hvor vi har vores styrker. Med DISK systemet kan vi præcisere den viden, så vores kursister kan gå ud og lære medarbejdere at bruge sig selv mere dynamisk i arbejdslivet, siger Anne Bæhr fra persolog danmark.

Grundlæggende ser persolog danmark medarbejderes forskellighed som en mulighed – snarere end et problem. Kunsten er, fortæller Anne Bæhr videre, at bruge forskellene konstruktivt.

– Det handler om at kende sin egen styrke og vide, hvor langt den rækker. Ved du det, har du også mulighed for at justere din adfærd samtidig med at du bevarer dig selv. Og så fremmer det ikke mindst respekten for dine kollegaers måder at tackle tingene på, understreger Anne Bæhr.

TRÆNER MELLEMLEDERE OG LÆGER
Ni konsulenter har netop afsluttet den 3 dages uddannelse, der certificerer dem til at anvende DISK Profil Systemet. Udviklingspark Øresund, Greve, hvor persolog danmark og flere af konsulenterne har deres virksomheder, lagde lokaler til.
Konsulenterne kan nu tilbyde deres kunder endnu mere end før. Eksempelvis har Gitte Kilhof fra virksomheden MyCoach efterfølgende trænet 12 mellemledere i forhandling. Et kursus hvor der med DISK systemet blev lagt vægt på øget menneskeindsigt og kommunikation. Lars Tegl fra TeglConsult står overfor en større indsats ift. at uddanne sygehuspersonale, herunder læger, i forbedring af kommunikationen med pationer

INTRODUKTIONSTILBUD
En række af de certificerede tilbyder dig at udarbejde din profil med personlig tilbagemelding til introduktionspris. Kontakt Anne Bæhr eller Torben Hædersdal for et uforpligtende tilbud.
 

Læs mere her

tags: uddannelse, EM, Øresund, græske, sygehus, virksomhed, arbejdsliv, Greve, kommunikation, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar