torsdag den 16. april 2015

Bliv en endnu bedre Feng Shui rådgiver

Er du bevidst om hvordan de fysiske omgivelser påvirker dig Lær at blive be¬vidst om dette og bliv specialist i at få omgivelserne som medspiller, når Inge Schmidt åbner ny rådgiveruddannelse, der går et skridt videre end Neo Feng Shui® rådgiveruddannelsen.

Inge Schmidt er rådgiver på 5. år og forfatter til bestselleren "Din Guide til Feng Shui Feng Shui i det 21. århundrede. Hun indbyder nu alle interes¬se¬rede til at få et dybere indblik i Feng Shui.

Rådgiveruddannelsen begynder den 22. april måned og er en intensiv uddannelse, som bl.a. handler om hvordan vi bedre kan få omgivelserne til at virke som medspillere frem for det modsatte.

Rådgiveruddannelsen varer 28 dage og er sammensat af flere forskellige gæstelærer. Der vil blandt andet være under¬vis¬ning i atmosfærerensning og specialister vil indføre deltagerne i, hvordan de kommer i kontakt med deres egen coach.

Inge Schmidt er i gang med at forhandle med en kendt farvespecialist, som sætter fokus på, hvad der kan gøres for at få omgivelserne til at virke som medspiller via farver. Denne dag i undervisningen vil sætte det korrekte perspektiv på, hvordan du kan anvende farver i sammenspil med Feng Shui.

Desuden får deltagerne i uddannelsen et indblik i, hvad geopatisk stress er og man lærer om elektromagnetiske stråler og hvad de gør ved vores hverdag. Deltagerne vil også lære at blive mere bevidst om, hvordan rod indvirker på os har nu mulighed for at blive privatrådgiver og erhvervsrådgiver. Inges Bog danner grundlag i undervisningsforløbet. Når begge uddannelser samles i én uddannelse er prisen 19.495 kr.
 

Læs mere her

tags: uddannelse, stress, undervisning, forfatter, atmosfære, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar