søndag den 26. april 2015

Ny guide hjælper virksomheder med teambuilding

Teambuildingguiden.dk er en ny portal som guider gennem de mange udbud af teambuilding og omfatter et bredt felt af aktører indenfor teambuilding, events, locations, catering mv.

Målet med Teambuildingguiden er at samle så mange forskellige virksomheder som muligt der beskæftiger sig med teambuilding, teamudvikling, samarbejde, lederudvikling, teamånd, kommunikation, virksomhedsudvikling og events i en samlet database, hvor virksomheder, foreninger, institutioner mv. kan søge efter egnede kursusudbydere.

Ydermere er det hensigten at samle en række relaterede områder, såsom locations til teambuilding og eventaktiviteter, catering, transport, ophold mv. i guiden, således at det er muligt for den enkelte bruger at sammensætte et helt unikt program.

Nyt design

Teambuildingguiden har netop fået et "ansigtsløft", hvilket har resulteret i et nyt og forbedret design, så funktionaliteten nu står mål med det stadigt voksende udbud af aktører.

Etik

Det er teambuildingguidens hensigt at skabe en vejviser ind i de mange tilbud og som følge af det repræsentere et bredt felt af aktører og aktiviteter. Dog skal det betones, at guiden kun ønsker at repræsentere aktører der:

– har et professionelt og respektfuldt forhold til deres kunder
– kun påtager sig opgaver de er kvalificerede til at løse
– arbejder effektivt i opgaveudførelsen
– arbejder loyalt for kundernes interesser

Guidens brugere

Selvom guiden er nyopstartet og endnu kun kan præsentere et lille udvalg af aktører, har brugerne fået øje på den:

"En genial webguide hvor virksomheder/institutioner på en overskuelig måde kan indhente informationer om teambuilding. Her kan man strukturere sin informationssøgning i junglen af teambuildingstilbud. Hvorfor kommer den først nu "
Søren Romar, Forstander Herberget Lindevangen

Læs mere om guidens baggrund og idegrundlag på www.teambuildingguiden.dk
 

Læs mere her

tags: portal, virksomhed, Rom, kommunikation, database,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar