mandag den 27. april 2015

Combo med Don Ø i spidsen

Fredag 5.maj afholder Combo Solutions A/S et arrangement på Lalandia med prominente foredragsholdere som Flemming Østergaard (Don Ø) og Gitte Sparsø, hvor det overordnede tema er "Gør en forskel". Vi vil have fokus på, hvordan IT løsninger kan medvirke til at gøre en forskel for virksomheder på samme måde, som personen Flemming Østergaard har gjort det for PARKEN Sport&Entertainment.

Kort fortalt skal IT løsninger medvirke til at skabe bedre betingelser for virksomhedernes daglige forretningsgange og på den måde være med til at gøre en forskel. Med dette in mente har Combo Solutions A/S inviteret samarbejdspartnere som Microsoft, IBM, Lenovo, Giritech, KOB (Experian) samt Jet Reports, der på en "jordnær" måde vil skitsere muligheder og løsninger, der vil bidrage til dagens overordnede tema.

Arrangementet vil være interessant for virksomheder, der vil ruste sig til fremtiden og samle inspiration til, hvordan forskellige værktøjer kan medvirke til at skabe endnu bedre betingelser i den efterhånden benhårde konkurrence, der præger de fleste brancher.

Tilmelding samt yderligere info på www.combo.dk eller kontakt Kennet Mayland på tlf. 55750140
 

Læs mere her

tags: IBM, Microsoft, OB, Entertainment, Don Ø, Flemming Østergaard, virksomhed, konkurrence, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar