fredag den 17. april 2015

Guideskole for alle med garanti for efterfølgende job i rejsebranchen

– Det lyder næsten for godt til at være sandt, men Service & Co. leverer varen hvert år

Hvert år uddanner Service & Co. over 500 skandinaviske unge til et spændende job i rejsebranchen. Det gør Service & Co. til Skandinaviens største uafhængige guideskole med tre årlige skoler i Santa Susanna, som ligger på Costa Brava kysten i Nordspanien.

I år er der flere nyheder i det nye katalog, både til glæde for fremtidens turister, men så sandelig også til glæde for eleverne de kommende guider.

Sikkerhed for job
Service & Co. har altid haft jobgaranti, men den er nu udvidet med en jobgarantikontrakt.
– Vi laver en kontrakt, som både vi og eleven skriver under på. Derefter kan eleven være sikker på, at de får tilbudt et job inden for en given tidsramme. Vi gør det meste af arbejdet for dem, resten gør de selv, fortæller direktør i Service & Co., Chris Wager.
Du kan læse mere om Service & Co.’s unikke jobgaranti på www.guideskole.dk

Unge fra hele Skandinavien
Service & Co. uddanner guider til rejsebureauer i hele Skandinavien. Det betyder selvfølgelig også, at skolerne repræsenterer alle lande.
– Vi har elever fra både Sverige, Norge og Færøerne. Men de fleste af vores elever kommer stadig fra Danmark og de kommer fra alle egne af landet, fortæller Chris Wager.
Skulle du være interesseret i et interview med en eller flere elever fra dit lokalområde, står vi altid til disposition med navne og telefonnumre.
Århus Stiftstidende gjorde det i efteråret og historien kan du læse på www.guideskole.dk.

Adventure for alle
– Vi har hele tiden fingeren på pulsen i rejsebranchen, og vi ser helt klare tendenser til, at flere og flere ønsker at få ekstraordinære oplevelser, når de er ude at rejse, fortæller direktør Chris Wager.
Det faktum har fået Service & Co. til at sætte skub i et helt nyt uddannelsesmodul, hvor guideeleverne lærer at tackle adventureudfordringer. Modulet foregår i Pyrenæerne og ledes selvfølgelig, som al anden undervisning hos Service & Co., af professionelle instruktører. Læs mere om det nye adventuremodul på www.guideskole.dk

Det perfekte sabbatår
Mange politikere taler om, at ungdommen skal hurtigt i gang med deres videregående uddannelser at de skal droppe de såkaldte "fjumreår".
Men hos Service & Co. betragter vi ikke et år eller to med job som guide som fjumret. Samme mening har uddannelsespolitisk ordfører for Socialdemokratiet, Christine Antorini. Hun har tidligere udtalt følgende:
...Og hvis det er skirejser man brænder for, så bliv skitræner eller rejseguide en vinter. Det, man får med i bagagen, er alt det, som arbejdsgivere sukker efter. Man har vist, at man ikke er en sløv padde, og at man har ambitioner med sit liv.
På www.service–co.dk kan alle få syn for sagen. Et enkelt eller to år som guide kan føre til hvad som helst. Læs mange af beretningerne på www.guideskole.dk.

Rekvirer vores brochure for yderligere inspiration det kan gøres her. Skulle du have lyst til at få ovennævnte uddybet nærmere eller få tilsendt billedmateriale, så vi altid til disposition. Du kan selvfølgelig få yderligere inspiration på vores hjemmeside.
 

Læs mere her

tags: Danmark, Sverige, Norge, direktør, interview, Århus, politi, uddannelse, Socialdemokratiet, Pyrenæerne, skandinavisk, undervisning, arbejdsgiver, videregående uddannelse, rejsebureau, Skandinavien, Færøerne,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar