torsdag den 12. november 2015

Modeshow på BEC Design

7. marts åbner BEC Design de nye lokaler op for modeshow med de designstuderendes egne kreationer. Det foregår i skolens lokaler i den tidligere tekstilfabrik Landskronagade 64–70 i galleri 12 klokken 16 og 19.

Forudsiger fremtiden
De studerende har først på semestret arbejdet med at forudsige trends til forår/sommer 2010. Et såkaldt trendatlas og tilhørende scenarier danner baggrund for den individuelle idéudvikling. Der arbejdes med to emner; innovation og detaljering.

Nyt af gammelt
Bitte Kai Rand har sponsoreret lagerprodukter, så hver studerende, der arbejder med innovation, får stillet tre par Bitte Kai Rand jeans til rådighed. De studerende blander jeansene med genbrug: To herreskjorter, en t–shirt og en herrevest. Med disse beklædningsdele skaber de en helt ny form ved at vende det hele på vrangen, klippe, rive, sy m.m.

Fokus på detaljen
Den anden halvdel af de studerende arbejder med detaljer. Hver studerende skal individuelt designe en lille serie, som har fokus på detaljen. Der arbejdes b. la. med brodering, bisser, hækling og print i farverige metervarer.

Foruden eksperimentering med og formgivning af tøjet arbejder de studerende lige nu på højtryk med planlægning af showet, søgning af modeller, udformning af plakaten og billetter og meget mere.
Billetsalg forgår i receptionen, BEC Design, Landskronagade 64–70 fra onsdag 27. februar. Pris pr. billet 20 kroner.

Læs mere på www.bec–design.dk
 

Læs mere her

tags: 2010, billetter, recept, studerende, innovation, Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar