søndag den 30. maj 2010

Dagens nyheder - Læs bla. om IDA-valg: Se resultatet her

Død mus bedre end dårlig mus
Karrierepanelet: Hvis medarbejderudviklingssamtalerne ikke har nogen værdi, men holdes i live med kunstigt åndedræt, er det måske bedre at lade dem afgå ved døden.
Læs mere her

»Jeg vil gerne fortælle hele verden, hvad danske ingeniører kan«
Danske ingeniører skal markedsføres i kampene om jobbene, mener Frida Frost - den første kvinde i spidsen for de danske ingeniører.
Læs mere her

Innovative indiske ingeniører bider Europa i haserne
Indiske universiteter lukker højtuddannede engelsktalende ingeniører ud i hobetal - og de skaber pragmatiske innovative løsninger, som passer til det store land, hvor mange lever for små indtægter.
Læs mere her

OK-listens formandskandidat stiller ikke med en færdig vision for IDA
Anders Thanning, der er ny formandskandidat for IDA, vil som det første tage bestik af situationen, inden han melder sin endelig plan ud
Læs mere her

Tale: Hackerspaces bliver gartnerier for fremtidens teknologi
Dokumentation: Her er den tale Ingeniørens Rolf Ask Clausen holdt ved indvielsen af det første Hackerspace i København - Labitat
Læs mere her

Messe ruster ledere til grænseløse projekter
Globalisering er ikke bare et abstrakt begreb, men konkret virkelighed for mange danske ingeniører, der arbejder med projektledelse. Det er baggrunden for konferencen Managing Projects Across Boundries, der finder sted i København 27. april.
Læs mere her

Ingeniører blæser på IDA-valg
IDA sender nu papirbreve ud til deres medlemmer for at forhindre, at stemmeprocenten i år slår bundrekord. Kun 13 procent har stemt og den lave deltagelse kan komme til at påvirke repræsentantskabet.
Læs mere her

Biotek-nedtur medfører fyringer på DTU
Et dramatisk fald i antallet af nye biotekvirksomheder betyder nu, at forskerparken DTU Scion må fyre en tredjedel af medarbejderne.
Læs mere her

Deltagelsen steg i slutspurt til IDA-valg - følg resultatet på video
En historisk lav valgdeltagelse er vendt til et normalleje i IDA-valgets slutspurt. Resultatet af repræsentantskabsvalget bliver offentliggjort i eftermiddag kl. 16 for første gang for rullende kamera.
Læs mere her

IDA-valg: Se resultatet her
IDA har netop offentliggjort resultatet af valget til IDAs repræsentantskab. Se afstemningsresultatet her.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar