tirsdag den 25. maj 2010

Dagens nyheder - Læs bla. om Worning siger farvel uden fortrydelser

Første kvinde i spidsen for IDA
For første gang nogen sinde bliver det en kvinde, der står i spidsen for de danske ingeniører. Frida Frost blev kl. 13 lørdag valgt uden modkandidat og overtager derfor hvervet som formand de næste tre år.
Læs mere her

Halv milliard til langtidsledige
Regeringen lancerer nu en plan til bekæmpelse af langtidsledighed. LO toppen afviser at bakke op, selvom de har været med til at forhandle aftalen på plads.
Læs mere her

Virksomheder slipper billigt fra dødsulykker
Christian Mogensen blev kun 24 år. Han blev klemt ihjel ved en tragisk arbejdsulykke, da han arbejdede under forhold, som ikke var ansvarlige.
Læs mere her

Ledige tvinges til meningsløse kurser
Meningsløs aktivering er nu mere reglen end undtagelsen mener Djøf og LO. I 2009 brugte det offentlige næsten en milliard kroner på kurser til ledige.
Læs mere her

Få kommer tilbage på job efter sygdom
Danmark er et af de lande, hvor færrest vender tilbage til arbejdet efter sygdom. Deltid på jobbet i stedet for fuldtid i sygesengen ville ellers kunne snøre hullet til i statskassen, fastslår tidligere vismand.
Læs mere her

Krav om 2020-plan for ligeløn
Fagbevægelsen kræver en 2020-plan for ligeløn. Kvinder med en mellemlang uddannelse er hårdt ramt af uligeløn, viser rapport.
Læs mere her

Worning siger farvel uden fortrydelser
Jørgen Worning har altid haft høj underholdningsværdi, men nu er det slut. Den omstridte formand falder for aldersgrænsen på 70 år og takker af. Business Søndag har interviewet Jørgen Worning om tre markante dage i karrieren.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar