onsdag den 24. august 2011

Human Resource Management skaber håndgribelige resultater på bundlinjen

HR opfattes misforstået af nogle udelukkende som en virksomheds bløde værdier, der ?er gode at have?, men som egentlig ikke skaber direkte værdi på bundlinjen. Dette er en misforstået kliche, for selvom HR også er bløde værdier, så er HR først og fremmest benhård forretning.

Kombinationen af at værne om virksomhedens vigtigste aktiver, den menneskelige kapital, samt kunne påvise HR?s økonomiske resultater, kan hjælpe din virksomhed med at skabe resultater ud over det sædvanlige. Så i stedet for at skære ned på virksomhedens HR-aktiver, hvilket ofte er ?løsningen? i krisetider, bør man hellere fokusere på synliggørelsen af HR?s positive bidrag til bundlinjen.

Probana Management udbyder som noget helt nyt uddannelsen MasterClass Human Resource Management, som bl.a. indeholder modulet ?Den resultatorienterede HR funktion?, som fokuserer på, hvorledes HR-funktionens aktiviteter kan oversættes til virksomhedens universelle sprog, som når alt kommer til alt er de nøgletal, som fremgår af bundlinjen. Uddannelsen består desuden af fem andre spændende moduler, som alle vil have et forretningsstrategisk blik på at drive HR:

Modul 1: Strategisk HRM
Modulet giver indgående indsigt i, hvordan man kan arbejde strategisk med HRM, så det stemmer overens med virksomhedens vision, mission og overordnede forretningsstrategi.

Modul 2: Human Ressource Development
I dette modul fokuseres på, hvordan man via strategisk HR-udvikling kan skabe merværdi.

Modul 3: Global HR
Fokus i dette modul er, hvorledes man kan være på forkant med udviklingen i en global og ligeledes national kontekst.

Modul 5: Compensation & Benefit
Modulet omhandler, hvordan man kan opstille strategiske belønningssystemer, som er tilpasset den virksomhedsspecifikke situation og den specifikke gruppe medarbejdere, som er ansat i virksomheden.

Modul 6: Personalejura & Arbejdsret
Dette modul giver indblik i det danske lovgrundlag samt det EU-retlige system, så du bliver i stand til at træffe beslutninger vedrørende komplekse juridiske problemstillinger.

Uddannelsen er baseret på blended learning og e-learning, så du selv kan tilrettelægge din læsning på tidspunkter, som er mest optimale for dig. Til de obligatoriske kursusdage får du muligheden for at vende virksomhedsspecifikke situationer/problemer med en kompetent underviser, som har overskud og kompetencer til at sparre med dig.

Læs mere om Probanas MasterClass Human Ressource Management og tilmeld dig på Probanas hjemmeside www.probana.com.

Læs mere her

tags: økonomi, uddannelse, EU, nøgletal, virksomhed, Human Resource Management, sprog, Personalejura, Probana, Management, bløde værdier, strategi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar