fredag den 19. august 2011

Internationalt erfaren Senior Vice President til Bang & Olufse

Hollandske Lou Schreurs er blevet udnævnt til Senior Vice President, Product Creation med ansvar for alle Bang & Olufsens globale R&Daktiviteter. Han begynder i sin nye stilling den 1. oktober 2011.

Lou Schreurs har årelang erfaring inden for forbrugerelektronikindustrien.
Han var ansat hos Philips i mere end 25 år og opnåede i den forbindelse stor erfaring fra flere forskellige områder i virksomheden blandt andet besad han en topstilling i Singapore. I de sidste år af hans karriere hos Philips var Lou og hans team ansvarlige for en stor global portefølje af tvprodukter, som var delvist udviklet og produceret in-house og delvist outsourcet til strategiske partnere. Disse produkter blev solgt i alle lande verden over.

Lous store erfaring inden for teknologipartnerskaber blev yderligere udbygget i hans tid hos NXP Semiconductors, hvor han var ansvarlig for udvikling og markedsføring af ?Integrated Circuits and Systems? til brug i forbrugerelektronik. Alle vigtige virksomheder på området var en del af kundekredsen.

- Lou Schreurs? omfattende erfaring i at styre store, internationale R&Dafdelinger fordelt på forskellige lokationer er meget værdifuld for Bang & Olufsen, og hans ekspertise i at håndtere komplekse teknologipartnerskaber vil vi få stor glæde af i fremtiden, siger adm. direktør Tue Mantoni.

Lou Schreurs vil arbejde med udgangspunkt fra Bang & Olufsens hovedkvarter i Struer.

CV for Lou Schreurs UDDANNELSE

Venlo University, Holland
Bachelor i Science, Electronics & Telecommunication

ERHVERVSERFARING

2010 I dag Selvstændig konsulentvirksomhed
Ejer & stifter
Adskillige internationale opgaver

2008 - 2010 NXP Semiconductors (Holland)
Senior Vice President & GM Business Line TV

1983 - 2008 Philips

2002 - 2008 Philips Consumer Lifestyle (Singapore)
Senior Vice President & GM Mainstream Displays

2000 2002 Philips CRT TV (Singapore)
Senior Product Manager

1997 - 2000 Philips Flat TV (Holland)
General Manager

1983 - 1997 Diverse funktioner hos Philips (Holland)
Product Management, Project Management, New
Business Dev, Research

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
Corporate Communication
Bang & Olufsen a/s
Tlf.: +45 96 84 51 00
Fax: +45 96 84 50 33

Bang & Olufsen blev grundlagt i 1925 i Struer af Peter Bang og Svend Olufsen to unge, innovative ingeniører, der havde helliget sig lydgengivelse i høj kvalitet. Siden da er brandet blevet et ikon for kvalitet og design i kraft af en lang tradition for godt håndværk kombineret med højteknologisk forskning og udvikling.

Bang & Olufsen er stadig førende inden for teknologi til hjemmet, men har i de senere år desuden brugt sin omfattende erfaring med integrerede AV-løsninger på andre områder, såsom i hotelbranchen og bilindustrien. Det aktuelle produktsortiment er derfor indbegrebet af optimale medieoplevelser til hjemmet, til bilen og på farten.
Du kan læse mere om Bang & Olufsen på www.bang-olufsen.com.

Billeder kan downloades gratis fra Bang & Olufsen mediecenter:
http://mediacenter.bang-olufsen.dk.
Hvis det er første gang, du besøger mediecentret, skal du vælge ?Register as a new user?

Læs mere her

tags: Holland, direktør, bilindustri, 2002, markedsføring, 2010, 2011, 2008, bilen, downloade, Struer, Bang & Olufsen, virksomhed, teknologi, Philips, Singapore, forbrugerelektronik, Bang & Olufsens, Management, strategi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar