onsdag den 10. august 2011

Ny leder ansat til Egernsund Børneunivers

Nicolaj Bertelsen, der bor i Ormstoft ved Sønderborg, er ansat som ny leder af børnehaven Tusindfryd i Egernsund med start den 15. august. Fra nytår bliver han også leder af SFO?en i Egernsund Børneunivers, således at han får hele det pædagogiske område i børneuniverset ?under sin hat?.

Nicolaj Bertelsens første arbejdsdag indledes med fælles velkomst kl. 9, hvor han møder alle børneuniversets børn og voksne. Bagefter er der morgenmad sammen med personalet og børnene i børnehaven. Mellem kl. 14 og 16 om eftermiddagen er der kaffe på kanden og lejlighed for forældre til at kigge inden for og hilse på Nicolaj.

Nicolaj Bertelsen kommer oprindelig fra Broager. Han er uddannet pædagog fra seminariet i Aabenraa i 2002, hvorefter han først var assistent i Hjelmrode Klub, inden han blev souschef i Hjelmrode Fritidshjem. Siden 2007 har han været leder af Anna Gydebæks Fritidshjem i Aabenraa.

- Jeg søgte stillingen i Egernsund, fordi jeg er glad for tanken om børneuniverser, hvor man arbejder meget med at skabe sammenhæng og helhed i børnenes hverdag. Jeg glæder mig til, sammen med de øvrige medarbejdere i universet og Sønderborg Kommune, at fortsætte med udviklingen af den tankegang og de pædagogiske redskaber, der ligger bag, siger Nicolaj, som sideløbende med sit arbejde er i gang med en diplomuddannelse i ledelse.

Når han ikke arbejder eller studerer, er han i gang med at sætte en nylig indkøbt landejendom i stand, eller han udfordrer sig selv med maratonløb, surfing eller klatring.

Læs mere her

tags: SF, 2002, uddannelse, nytår, universet, 2007, Aabenraa, Sønderborg, cola, børnehave,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar