søndag den 28. august 2011

Lægesekretærkonferencen Nye tider også for din personlige værktøjskasse oktober 2011

Konferencen afholdes af lægesekretæreleverne, der er ansat på Regionshospitalet Silkeborg og Aarhus Universitetshospitaler, Region Midt.

Temaet er i år sundhed, arbejdsmiljø og udvikling på arbejdspladsen. Vi sætter fokus på de små ting, der kan gøre hverdagen endnu bedre, og som man kan tage med sig hjem og begynde at bruge med det samme både på det personlige og faglige plan.

Man vil gennem dagen møde coach Glennie Grønne, Tulip, HK og hjerneforsker Ann-Elisabeth Knudsen, som på hver sin måde kan opleves med spændende og inspirerende indlæg.

Konferencen er en del af vores uddannelse en dag hvor alle vores fag kombineres, en dag vi har arbejdet længe med, en dag hvor vi samarbejder på kryds og tværs både internt på vores hold, men også med eksterne samarbejdspartnere, en dag der byder på spændende foredragsholdere og gæster på scenen, og ikke mindst en dag, der sætter fokus på lægesekretærfaget.

Programmet for dagen kan ses på www.nyetider2011.dk, hvor tilmeldingen også kan ske.

Konferencen afholdes fredag d. 28. oktober 2011 på Århus Købmandsskole, Sønderhøj 28, 8260 Viby J, i tidsrummet 08.15-14.30.



Læs mere her

tags: Aarhus Universitet, HK, hospital, 2011, Århus, uddannelse, Silkeborg, Læge, miljø, arbejdsmiljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar