onsdag den 30. maj 2012

Spar tid og gør rekrutteringsprocessen så overskuelig som muligt

Jobzonen hjælper dig med at gøre arbejdet så overskueligt som overhovedet muligt. Med et Ansøg Online link i din jobannonce sparer du tid på administration, så du kan bruge tiden på det det virkelig handler om; at vurdere kandidaterne.

Ansøg online gør ikke alene processen lettere for dig det er også en hjælp for kandidaten, som kan søge stillingen direkte fra din jobannonce. Dermed bliver hele forløbet mere enkelt og overskueligt for alle parter.

Det får du med Ansøg Online

Ansøg Online giver dig en række fordele. Du får et link i din annonce, så kandidaten sender ansøgning og CV til dig via en fast formular. Fordi alle dokumenterne er skrevet ud fra samme formular, får du et bedre overblik over kandidaterne. Systemet sender automatisk en bekræftelsesmail til kandidaterne, så du ikke skal bekymre dig om du nu har fået sendt bekræftelser til alle. Derudover får du mulighed for at indkalde til samtaler via personaliserede emails, og du kan holde styr på alle aftaler ved rekrutteringen i systemets kalenderfunktion. Der er altså mange fordele ved at bruge Ansøg Online.

Fordele ved Ansøg Online:

Tids- og ressourcebesparelse
Ro i processen så tiden kan bruges på vurdering af kandidaterne
Det er en nem og enkel måde at kommunikere med kandidaterne
Professionel og ensartet kommunikation
Kandidaterne får et positivt og professionelt indtryk af din virksomhed

Læs mere her

tags: virksomhed, jobannonce, kommunikation, arbejdsgiver, Ford,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar