lørdag den 12. maj 2012

Studievejledning på nettet hjælper ledige i uddannelse

Hos IBC går man nye veje, når man nu tilbyder de ledige gratis online studievejledning for at hjælpe dem til et bedre overblik over de muligheder, de har for at uddanne sig under deres ledighed.

Muligheder, regler og tilbud er mange for de ledige, som kan have svært ved at finde ud af, hvad der er op og ned i de mange alternativer og lovgivningen på området.

Med repræsentanter fra uddannelserne bliver de ledige ledt kyndigt igennem de forskellige tilbud af kurser, og de får lejlighed til at stille spørgsmål både om kurserne og om den lovgivning, der gælder på området.

IBCs repræsentanter er erfarne på området og kender både rettigheder og regler, når det gælder kursusmulighederne for de ledige.

Deltager hjemmefra
Møderne er gratis og tilbydes som noget nyt som webinarer, så man kan deltage fra sit eget hjem. For at lette tilgangen for de ledige planlægger IBC altså online møder, hvor den ledige kan deltage fra egen PC eller tablet uden at skulle ud af huset.

På den måde bliver mødet en anden oplevelse for de ledige end de mange møder, de i forvejen skal still op til ved a-kassen og jobcenter. Det kræver blot en computer med internetadgang, så er man i kontakt med IBCs medarbejdere, som står klar til at vejlede én.

Fakta:
Studievejledning på nettet afholdes cirka en gang i måneden af IBC og er gratis. Deltagerantallet er gennemsnitligt 40 personer pr. webinar.

Programmet er typisk således:
Velkomst
Regler og rettigheder på området
Præsentation af IBCs kurser og kursuspakker for ledige
Merkonom, Teknonom, Diplom og AMU
Uddannelser inden for ledelse IT, økonomi, web, markedsføring, kommunikation m.v.
Mulighed for at stille spørgsmål til undervisere og studievejleder
Tak for i dag



Læs mere her

tags: markedsføring, internet, økonomi, uddannelse, lovgivning, computer, kommunikation, studievejledning, studievejleder, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar