torsdag den 27. marts 2014

Danske Erhvervsskoler har fået ny bestyrelse

Danske Erhvervsskoler valgte i fredags på sit repræsentantskabsmøde ny bestyrelse for det kommende år. Tidligere næstformand og konstitueret formand Peter Amstrup, direktør på EUC Vest i Esbjerg, blev valgt som ny formand efter Ingo Østerskov. Peter Enevold, direktør på TietgenSkolen i Odense, blev valgt som næstformand.

Vi vil i Danske Erhvervsskoler have særligt fokus på skolernes fremtidige økonomi og den fremtidige institutionsstruktur i det kommende år. Vi skal have minimeret antallet af uigennemskuelige besparelser, der konstant har ramt uddannelsesområdet de senere år, ligesom Danske Erhvervsskoler har en vigtig rolle at spille i den fremtidige institutionsstruktur. Vi vil gerne opfordre både Undervisningsministeriet og Finansministeriet til at huske at lytte til skolerne. Det er os, der har fingeren på pulsen i erhvervsskoleverdenen. Men først og fremmest vil vi gerne have lov at koncentrere vor opmærksomhed på vor vigtigste mission at uddanne flest mulige unge på et højt kvalificeret niveau til fremtidens danske arbejdsmarked , udtaler Peter Amstrup, formand for Danske Erhvervsskoler.

Man kan lige så godt vænne sig til, at vi har høje ambitioner i Danske Erhvervsskoler. Vi vil, vi kan, og vi skal være med til at sætte både rammerne og dagsordenen for hele erhvervsskolesektoren. Det er i al beskedenhed os, der er eksperterne , siger Peter Enevold, næstformand for Danske Erhvervsskoler.

Bestyrelsen i Danske Erhvervsskoler ser ud som følger:

Formand:
Peter Amstrup, direktør, EUC Vest

Næstformand:
Peter Enevold, direktør, TietgenSkolen

Mette Tram Pedersen, uddannelseschef, Selandia
Poul Søe Jeppesen, direktør, Aalborg Handelsskole
Leif Bille, direktør, TEC
Finn Karlsen, direktør, EUC Syd
Ingo Østerskov, rektor, Københavns Erhvervsakademi
Frank Tonsberg, direktør, EUC Nordvestsjælland
Jørn Peder Nielsen, forstander, Vestjydsk Handelsskole

1. suppleant
Helene Reffstrup Møller, direktør, Erhvervsskolerne Aars

2. suppleant
Andrew Neil Jacobsen, direktør, EUC Nord

Læs mere her

tags: København, direktør, Esbjerg, økonomi, uddannelse, EU, Odense, Aalborg, Københavns Erhvervsakademi, Danske Erhvervsskoler, arbejdsmarked, Undervisningsministeriet, uddannelseschef, rektor,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar