mandag den 10. marts 2014

Lærer fra Hørby Efterskole ny næstformand i Efterskoleforeningen.

Helle Krogsgaard, Understed blev på Efterskoleforeningens Årsmøde i begyndelsen af marts valgt som foreningens nye næstformand.
Efterskoleforeningen er paraplyorganisation for de godt 250 efterskoler i Danmark og varetager en lang række opgaver fra rådgivning om skoledrift, jura og økonomi, til pædagogisk udviklingsarbejde og markedsføring af efterskolerne.

Efterskoleforeningens ledes af en styrelse, som Helle Krogsgaard blev valgt til i 2013 og her sammen med foreningens formand og sine syv styrelseskolleger tegner arbejdet.

Senere på året kan Helle fejre sit 25 års jubilæum som lærer på Hørby Efterskole, så det er et menneske med stor efterskoleerfaring og stor passion for skoleformen, der nu indtager pladsen som næstformand i skoleforeningen.

- Jeg er som praktiker i særlig grad optaget af, hvordan pædagogisk udvikling kan styrke efterskolens position i dannelses- og uddannelsesbilledet, udtaler Helle Krogsgaard og fremhæver, at det er i det daglige arbejde eleverne, at efterskolens værdi træder frem.

- Det er min ambition at være den praktiske stemme, der i samarbejde med dygtige de folk i
sekretariatet og Styrelse kan sikre, at efterskolerne også i fremtiden har et positivt rygte. Samarbejde på tværs er givende for alle, forklarer Helle Krogsgaard

- Eneste forudsætning er at lytte og samtale sig frem til en god løsning i fællesskab, understreger hun.

I hvervet som næstformand kommer Helle Krogsgaard nu også til at arbejde i Efterskoleforeningens forretningsudvalget, der også beskæftiger sig med opgaver, som umiddelbart ligger længere væk fra den praktiske hverdag på en efterskole, men til det udtaler Helle:

- Jeg er klar til nye udfordringer, og når det hele tiden de unge er perspektivet, tror jeg ikke, det kan gå helt galt.

- Endelig har jeg det sådan, at jeg hellere vil tage fejl, end slet ikke at tage, slutter Helle Krogsgaard.


Læs mere her

tags: markedsføring, Danmark, økonomi, uddannelse, 2013, organisation, efterskole,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar