søndag den 9. marts 2014

Virksomhedspsykologi en kæmpe succes

Der er stor tilslutning fra landets største virksomheder til det nye hold på Erhvervspsykologi-uddannelsen via e-learning, EPU© - se www.epu.dk - med opstart i Århus, som Danmarks største private- og offentlige virksomheder har valgt at tilslutte sig.

Ud fra den betragtning, at samtlige store virksomheder pt. sidder med nøjagtig de samme behov for viden, inspiration og værktøjer inden for virksomhedspsykologi, præsenterer vi den nye HR-relaterede erhvervspsykologiuddannelse. Det er et faktum, at tre-dages kurser ikke nytter, når der er behov for at lære og forstå alle de grundlæggende discipliner inden for virksomhedspsykologien, derfor er uddannelsen baseret på e-learning, men kombineret med tre intensive kursusdage på universitetsniveau. Læs mere om pensum her

EPU-uddannelsen (EPU) starter den 3. august og varer i tre måneder (tidsforbrug pr. måned ca. 15 timer). Uddannelsen indeholder tre e-learning-moduler, tre kursusdage og en afsluttende eksamen, hvor deltagerne uddannes i alle discipliner og arbejdsområder inden for erhvervs- og virksomhedspsykologi, herunder organisationspsykologi, mennesket i organisationen (bla. med fokus på forandringsledelse), kommunikation, motiviation og empowerment.

Undervisningsmaterialet er udarbejdet i samarbejde med førende kræfter fra Handelshøjskolen og Københavns Universitet, og kursusdagene foregår på Radisson SAS Scandinavia Hotel i Århus og gennemføres i tæt samarbejde med eksperter, erhvervspsykologer og fagfolk fra det danske erhvervsliv (der gives adgang til e-læringsplatformen straks efter tilmelding).

Deltagerprisen er kr. 16.800,- inklusiv kursusdage m. forplejning, elearning, eksamen og omfattende undervisningsmateriale. Ved tilmelding af to deltagere fra samme virksomhed "samtidig" tilbydes en rabat på kr. 2.000,- pr. deltager (midlertidig tilbud). Ex moms.

Læs mere her

tags: Danmark, København, Århus, Handelshøjskolen, uddannelse, SAS, virksomhed, moms, psykologi, kommunikation, organisation, undervisning, undervisningsmateriale, organisationspsykolog, værktøj, Københavns Universitet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar