tirsdag den 18. marts 2014

Ny kursusudbyder siger nej til ordrer

Intellia fokuserer på målrettede kurser, med udgangspunkt i den enkelte kundes produktion. Udgangspunktet er Adobe- og Microsoft Office kurser, men flere kurser kommer til hele tiden.

Ærlig og kompetent sparring
Markedet efterspørger skræddersyede kurser, som tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds daglige udfordringer , udtaler Direktør Anette Lind og fortsætter: Det er så vores opgave at give kunden ærlig og kompetent sparring for at finde den løsning, der tjener kunden bedst. Hvis vi ikke er sikre på, at kursisten og virksomheden vil få et udbytte der står mål med investeringen, siger vi nej tak til en ordre. Kunden skal nemlig opleve, at vi er mere end en leverandør vi er en samarbejdspartner.

Maksimal fleksibilitet
Vi har fra starten haft en målsætning om at tilbyde vores kunder maksimal fleksibilitet. Derfor har vi et stort udvalg af kursustyper, samt mulighed for at specialtilpasse indholdet præcis efter kundens ønske. Samme fleksibilitet tilbyder vi mht. valg af tid og sted. Åbne kurser har stadig sin berettigelse i nogle situationer, hvorfor vi da også tilbyder disse, men trenden går i retning af kurser, der tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds daglige udfordringer.

Nystartet med masser af erfaring
Den nystartede kursusvirksomhed Intellia har kun været i markedet siden 1. marts, men er allerede en større aktør indenfor kurser i Adobe- og Microsoft Office-programmerne. Alene inden for de sidste 3 måneder er medarbejderstaben fordoblet. Bag virksomheden står Anette Lind, som tidligere har været chefinstruktør i kursusvirksomheden Softworld A/S og Kåre Bjørn Jensen, som har været produktchef samme sted.
Intellia har hovedsæde i Lyngby og yderligere et kontor i Århus. Desuden er der truffet aftaler med 30 kursussteder over hele landet, så kurser kan afholdes tæt på kunden eller i kundens egne lokaler.

Mere end 20 af Danmarks bedste undervisere
Den store fleksibilitet og faglighed kræver en tilsvarende stor organisation, så selvom begge indehavere har en baggrund som undervisere, overlader de hovedparten af undervisningen til de mere end 20 tilknyttede undervisere. Vi har håndplukket Danmarks bedste undervisere , fortæller Anette Lind og fortsætter: Vi stiller tårnhøje krav om, at de skal være erfarne specialister, der har både faglighed og formidlingsevner i top og det kræver et stort hold af denne type specialister at dække vores brede og dybe kursusudbud.
Adobe- og Microsoft-kursusmarkedet har hidtil været betjent af få større aktører og en underskov af små. Intellias målsætning er at blive endnu en stor aktør for at skærpe konkurrencen og dermed give kunderne en ydelse i topkvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Læs mere her

tags: Danmark, Århus, Lyngby, Microsoft, virksomhed, fleksibilitet, faglighed, Intel, organisation, undervisning, kursusvirksomhed, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar