onsdag den 27. juli 2011

Ny cheflæge på Sygehus Thy-Mors

Den 56 årige Hans Ole Holdgaard bliver ny vicedirektør og cheflæge på Sygehus Thy-Mors fra efteråret 2011. Dermed er sygehusledelsen helt på plads. Den nye cheflæge er en meget erfaren overlæge fra Anæstesiologisk Afdeling på Aalborg Sygehus.
Erfaren læge

Hans Ole Holdgaard har været overlæge i Aalborg siden 1997 og har ikke mindst ydet en fremragende indsats indenfor uddannelse og videreuddannelse af læger. Han har siden 2003 virket som postgraduat klinisk lektor ved det sundhedsvidenskabelige fakultet på Aarhus Universitet. Desuden har han siden 2008 været koordinator for færdighedstræning for lægers videreuddannelse indenfor anæstesiologien i videreuddannelsesregion Nord.

Hans Ole Holdgaard er gift med oversygeplejerske Dorte Elise Møller Holdgaard, og har 2 børn på henholdsvis 23 og 25 år. De læser begge medicin.

Den rette profil

- For ansættelsesudvalget har det været vigtigt at finde den rette profil med en stærk lægefaglig viden, og indsigt i kvalitet og det gode patientforløb. Der er ingen tvivl om, at Hans Ole Holdgaard er den helt rette profil, fortæller sygehusdirektør Michael Storm Klausen

Bidrage til samarbejde

For sundhedsfaglig direktør Jens Winther Jensen har det været vigtigt at finde en skarp lægefaglig profil, som kan medvirke til at videreudvikle det regionale samarbejde mellem Region Nordjyllands Sygehuse.

- Der er ingen tvivl om, at Hans Ole Holdgaard kan bidrage positivt til den fortsatte udvikling af sundhedsområdet, og hans store erfaring med uddannelse er helt sikkert et vigtigt bidrag, siger Jens Winther Jensen.

Ledelsen skal være i front

Den nye cheflæge ser frem til et godt og givende samarbejde på Sygehus Thy-Mors

- For mig er det vigtigt, at sygehusledelsen står i front for det gode og givende samarbejde, hvor man bringer hinandens viden og erfaring i spil. Jeg glæder mig meget til at tiltræde som cheflæge på Sygehus Thy-Mors. Samtidig glæder jeg mig til at være med til at implementere den nye fælles akutmodtagelse, hvor jeg mener, at mit speciale som anæstesiolog vil være en god indfaldsvinkel til det akutte arbejde, siger Hans Ole Holdgaard.

Hans Ole Holdgaard overtager cheflægerollen fra tidligere cheflæge Richard Farlie, som i februar tiltrådte en stilling som ledende overlæge i Region Midtjylland.

Læs mere her

tags: Aarhus Universitet, direktør, 2003, 2011, 2008, uddannelse, medicin, Aalborg Sygehus, Nordjylland, Midtjylland, Region Midtjylland, Aalborg, sygehus, overlæge, Region Midtjylland., sygeplejerske, videnskab, ansættelse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar