søndag den 3. juli 2011

Præcisering af ansøgningskriterier for Modelkommuneprojekt unge, alkohol og stoffer

Sundhedsstyrelsen har d. 31. maj 2011 opslået satspuljen, Modelkommuneprojekt unge, alkohol og stoffer, med ansøgningsfrist den 15. september kl. 12.00. Et kriterium for at ansøge om puljemidler er, at der i den pågældende kommune er placeret minimum 6 institutioner eller uddannelsescentre, som udbyder ungdomsuddannelseskurser. 26 kommuner er på baggrund af en opgørelse af ungdomsuddannelsessteder fra Undervisningsministeriet blevet inviteret til at søge puljemidlerne.

Sundhedsstyrelsen er efterfølgende blevet opmærksom på, at opgørelsen af ungdomsuddannelsessteder ikke inkluderer private uddannelsesinstitutioner. Desuden at der eventuelt kan være behov for en vurdering af det enkelte uddannelsessted, idet uddannelsesinstitutioner kan have afdelinger i flere kommuner.

Sundhedsstyrelsen skal derfor oplyse, at alle kommuner, såvel indbudte som ikke indbudte, med minimum 6 institutioner eller uddannelsescentre, som udbyder ungdomsuddannelseskurser, kan sende en ansøgning. Ønsker kommunen at sende en ansøgning og er kommunen ikke særskilt indbudt blandt de 26 kommuner, skal der forud sendes en indledende ansøgning til Sundhedsstyrelsen, hvori kommunens institutioner og uddannelsescentre, som udbyder ungdomsuddannelseskurser, ridses op.

Den indledende ansøgning sendes til Anne Rygaard Hjorthøj, arb@sst.dk, telefon 72 22 77 47.

Læs mere her

tags: 2011, uddannelse, Sundhedsstyrelsen, uddannelsesinstitution, Undervisningsministeriet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar