torsdag den 25. april 2013

Dagens nyheder - Læs bla. om Ny liste: IDA skal give medlemmerne værksteder, hvor de kan nørde sammen

Bjergged og tangodanser
PFAs nye direktør for det kommende udbetalingsselskab er en mand med fart over feltet. De mange aktiviteter er med til at skabe ro i sindet.
Læs mere her

Tvivl om lønniveauet
Ifølge Dansk Arbejdsgiverforening arbejder kun ganske få udlændinge til under mindstelønnen. Men hvad med de ansatte i virksomheder uden overenskomst, spørger fagforeningen 3F.
Læs mere her

Norsk regering inviterer danske ingeniører med til jobfest
Emner Jernbane Veje http://karriere.jobfinder.dk/artikel/norsk-regering-har-job-parat-til-danske-vej-og-baneingenioerer-146 Den norske regering vil investere 50 milliarder kroner om året på bedre veje, tunneller og jernbane frem til 2023. Det kommer også danske ingeniører til gavn. Jobfinder
Læs mere her

Video: Ingeniør i Tivolis gyldne tårn
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/video-ingenioer-i-det-gyldne-taarn-129 Skæv ingeniørkarriere: At arbejde i Tivoli som ingeniør lå ikke til højrebenet for Jesper Norrmann. Eller venstrebenet for den sags skyld. Men hvem er bedre til at bygge nye forlystelser og renovere de gamle end en ingeniør? Jobfinder
Læs mere her

Ny liste: IDA skal give medlemmerne værksteder, hvor de kan nørde sammen
Ingeniører skal have FabLabs, hvor de kan mødes med ligesindede for at udvikle ideer og reparere cyklen, mener Opfinderlisten. Ideen er sympatisk, men uladsiggørlig, mener andre lister.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar