fredag den 26. april 2013

Ny professionel spiller på banen

ScanPeople er et ungt og dynamisk dansk ejet selskab i Scanavo Gruppen.

I et marked præget af mange aktører indenfor vikarassistance, Outplacement og rekruttering ønsker vi, at skille os ud ved, at tilbyde et produkt, som i tæt dialog med vores kunder, er tilpasset den enkeltes behov.

Godt og effektivt samspil

Hos ScanPeople arbejder vi med hver vores speciale og arbejder målrettet med, at opnå et indgående kendskab til den virksomhed, vi arbejder for. Vores konsulenters solide erfaring har gjort os til eksperter i, at finde vikarer og faste medarbejdere, som passer til vores kunders behov samt til, at hjælpe opsagte medarbejdere videre ud på arbejdsmarkedet.

Vores succes som servicevirksomhed afhænger af et godt og effektivt samspil mellem os, vores kunder og vores kandidater. Vi besidder et vidtrækkende netværk og suppleret med en god solid teoretisk og praktisk baggrund, sikrer vi den bedste service og kvalitet til alle, vi er i berøring med.

Outplacement
Opsigelse af medarbejdere er i disse dage mange. Afvikling af medarbejdere er ofte en vanskelig og ubehagelig proces for alle parter. I tilfælde hvor din virksomhed af den ene eller anden grund står over for, at skulle opsige samarbejdet med en eller flere medarbejdere, er det som arbejdsgiver vigtigt, at udvise socialt ansvar. Med Scan Outplacement er det vores mål, at skabe tryghed og hjælpe din virksomheds opsagte medarbejdere videre i deres karriere på god og ordentlig vis.

Vikar
ScanPeople tilbyder fleksible vikar løsninger som sikrer dig den fornødne tilpasning. Vi leverer kvalitet og fleksibilitet via en hurtig og effektiv bemandingsløsning.

Rekruttering
Vi garanterer et effektivt, kvalitetsbevidst og etisk korrekt rekrutteringsforløb. Vores kandidater og din virksomhed vil altid blive behandlet professionelt og med respekt. Med en åben, troværdig og ærlig dialog sikrer vi det perfekte match mellem kandidat og din virksomhed.

Lad os sammen sammensætte det optimale vikar, Outplacement eller rekrutteringsforløb! udtaler Adm. Direktør Brian Jørgensen.

Læs mere her

tags: virksomhed, fleksibilitet, arbejdsgiver, arbejdsmarked, vikar,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar