mandag den 1. april 2013

Aarhus igen vært for de nordiske mesterskaber i business

I samarbejde med Aarhus Universitet og Studenterlauget, inviterer Aarhus Case Competition hermed repræsentanter fra pressen til at dække dette års udgave af konkurrencen. Begivenheden finder sted på Campus Fuglesangs Allé, en del af Aarhus Universitet, Business and Social Sciences fra d. 8. - 12. april 2013.

Aarhus Case Competition 2013 er opfølgeren på sidste år succes-premiere på Aarhus første store Case Competition. I løbet af uge 15 dyster ni udvalgte hold, bestående af topstuderende fra forskellige nordiske universiteter, i at levere den bedste løsning på to indledende cases samt en omfattende 30-timers hovedcase. De bedste løsninger til sidstnævnte case skal præsenteres for en jury bestående af repræsentanter fra erhvervslivets elite. Foruden 1. præmien til en værdi af 15.000 kr., vil det vindende hold også kunne bryste sig af titlen som Nordens bedste til at løse business cases.

Sideløbende med hovedkonkurrencen introduceres også Aspire Case Camp, som er en workshop for alle studerende på Aarhus Universitet. I løbet af uge 15 kan de AU studerende herigennem få en unik mulighed for at opnå erfaring indenfor det at løse business cases ved at prøve kræfter med de samme cases som de 9 hold i hovedkonkurrencen. De studerende konkurrerer mod hinanden på tværs af studieretninger, og vinderne bliver de hold der leverer den bedste løsning.

Dette års cases er udarbejdet i samarbejde med Blue Water Shipping, og de deltagende hold vil blive stillet overfor relevante problemstillinger som det danske shipping firma kæmper med i dagligdagen. Gennem indledende workshops med professionelle konsulenter fra Quartz+Co og Deloitte vil deltagerne lære brugbare værktøjer til at løse og præsentere den store hovedcase på en professionel måde. Formålet med ACC er at udvikle de business studerendes faglige kompetencer samt forberede dem på deres forestående karriere i erhvervslivet. Etableringen af en casekultur i Aarhus vil bidrage til at højne det generelle uddannelsesniveau.

Program:
Mandag d. 8. april: Monday by Quartz+Co
Kl. 09.00: Præsentation af Quartz+Co
Kl. 12.15: 1. indledende case påbegyndes

Tirsdag d. 9. april: Tuesday by Deloitte
Kl. 09.00: Præsentation af Deloitte
Kl. 12.15: 2. indledende case påbegyndes

Onsdag d. 10. april: Main Case Release
Kl. 08.15: Hovedcasen offentliggøres. De 9 deltagende hold har indtil torsdag kl. 14.15 til at indlevere deres løsning.

Torsdag d. 11. april: Thursday by Arla
15:00: Præsentation af Arla om emnet Talent udvikling og den fremtidige leder . De AU studerende har her muligheden for bl.a. at opleve bedst sælgende forfatter og taler, Rasmus Ankersen.

Fredag d. 12. april: ACC Finals
Kl. 12.00: Indledende finalerunder. De tre bedste hold skal findes.
Kl. 16.00: Finalen i ACC. Oplev de tre bedste hold præsentere deres løsninger for dette års jury bestående af 8 anerkendte profiler fra erhvervslivet, heriblandt bestyrelsesformand for FLSmidth Vagn Sørensen, og mere end 600 tilhørende i den nye S-bygning på BSS. Fallulah underholder i pausen.


Læs mere her

tags: Aarhus Universitet, uddannelse, 2013, bestyrelsesformand, Arla, erhvervslivet, FLSmidth, studerende, konkurrence, forfatter, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar