søndag den 21. juli 2013

Jyllands første Sexologiskole åbner

Tirsdag d. 24. november kommer Sexolog Yazmin Fox til Århus og holder gratis intro om den nye Sexolog- og Parterapeutuddannelse, som starter til d. 5. marts 2010. Yazmin er født og opvokset i Jylland.

Uddannelsen tager udgangspunkt i det hele menneske, og indeholder såvel almen- og klinisk sexologi, på universitetsniveau, som relevant viden indenfor kost og helse, og Tao og Tantra - den gamle traditionelle viden indenfor østens sexologi.

Uddannelsen til Sexolog varer 2 år, med undervisning hver anden fredag i ulige uger, fra kl. 10.00 til 16.00. Uddannelsen til Parterapeut ligger i forlængelse af de 2 år, og varer 1 år.

Der er mere end 50 eksterne undervisere på de 2 + 1 år, fra hele Norden, såvel som Grækenland, Tyskland og USA.

Blandt underviserne kan nævnes: Docent Lars-Gøsta Dahlø, leder af sexologiuddannelselserne på Gøteborg Universitet. Overlæge, psykiater og psykoterapeut Birgit Dagmar Johansen, tidligere leder af Sexologisk Institut og sexologuddannelsen i Danmark, forfatter til adskillige danske evergreen sexologibøger. Thorbjörg Halfsteinsdottir, sygeplejerske, ernæringsterapeut og forfatter til bestsellereren 10 år yngre på 10 uger . Margit Kyndal, Sexolog og Psykoterapeut, og mange flere.

Intro Århus tirsdag d. 24.11. kl. 19.00-21.00 på Kystvejen 5, 8000 Århus C. Tilmelding: info@sexologiskolen.dk el. 2670 5577.

Det er også muligt at lægge vejen forbi, og se om der er pladser!
Uddannelsen kører allerede i København med stor succes. Læs mere på www.sexologiskolen.dk el. www.studentum.dk

###

Yazmin Fox er gift og har 2 børn. Hun er 41 år og født i Esbjerg 1968. Opvokset i Vejle, og har boet i København de sidste 20 år. Yazmin er uddannet Sexolog fra Gøteborg Universitet, Psykologisk fakultet, hvor hun i dag er gæstelærer, når hun ikke underviser på Sexologiskolen i København og nu også Århus. Hendes måde at forene den nyeste forskning indenfor klinisk sexologi med Østens visdom, giver en solid og helhedsorienteret indgang til et af menneskets skønneste, vigtigste og mest vitale livsområder Seksualitet og Parforhold.



Læs mere her

tags: USA, Danmark, 2010, Tyskland, København, Esbjerg, Århus, Vejle, uddannelse, sex, Jylland, Grækenland, undervisning, forfatter, sygeplejerske, ernæring,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar