torsdag den 11. juli 2013

Mentorix opkøber aktiviteter i udenlandsk kursusvirksomhed

Den danske konsulent- og kursusvirksomhed Mentorix har opkøbt det britiske selskab Scoll Methods, som er kendt som en seriøs international spiller inden for træning og certificering under især APMGs produktportefølje. Som et led i opkøbet overtager Mentorix også Scoll Methods eksisterende globale partnernetværk, hvor Mentorix eksisterende og internationalt anerkendte e-learning platform vil udgøre et centralt element i ydelserne. Opkøbet signalerer en vigtig milepæl i Mentorix fortsatte internationale vækststrategi.

Mentorix har i gennem længere tid arbejdet tæt sammen med den britiske virksomhed Scoll Methods omkring salg og distribution af akkrediteret e-learning i Europa, Afrika og Asien. Som en naturlig forlængelse af samarbejdet er parterne nu nået til enighed om, at Mentorix fra den 1.7.2013 overtager alle Scoll Methods aktiviteter og kunder. Scoll Methods har i dag opbygget et partnernetværk med flere end 29 partnere, der alle sælger akkrediteret undervisning på det globale marked.

Opkøbet af Scoll Methods aktiviteter, kunder, partnerkanal og undervisningsmaterialer sikrer Mentorix en unik mulighed for ikke kun at videreudvikle vores e-learningsprodukter, men også at få dem distribueret ud til et globalt marked udtaler Adm. direktør Nils Mandrup.

Mentorix har allerede i dag stor succes med bl.a. PRINCE2® e-learning i Danmark, men vil fremadrettet også tilbyde en række andre produkter som Managing Succesful Programmes (MSP), Management of Risk (MoR), Management og Portfolio (MoP) samt en række øvrige APMG produkter, både som kurser og som e-learning.

Med opkøbet af Scoll Methods bliver Mentorix den danske kursusvirksomhed, som kan tilbyde den største bredde af certificeringer inden for APMGs produktportefølje, der som det meste kendte produkt bl.a. tæller PRINCE2®.

Udover opkøbet af Scoll Methods har Mentorix allerede udvidet kursus- og konsulentpaletten med flere andre kendte metoder som f.eks. AgilePM (DSDM Atern) og Scrum, der begge inden for kort tid vil blive gjort tilgængelige som e-learning.

Mentorix har i forbindelse med opkøbet ansat Bijay Dhungana, som international salgschef. Bijay Dhungana har stor erfaring med internationalt salg af APMGs produkter. Bijay kommer fra en stilling som salgschef hos Scoll Methods, og har tidligere også arbejdet med APMGs produktportefølje hos ILX Group. Bijay vil fremadrettet være ansvarlig for Mentorix udenlandske aktiviteter og salg.

Geoffrey Rose, adm. direktør i Scoll Methods udtaler: Salget sker som en naturlig del af det tætte samarbejde vi har haft med Mentorix, og vi har stor tiltro til, at Mentorix vil kunne tilbyde eksisterende og kommende kunder et endnu bredere udbud af produkter og løsninger af høj standard .


Kontakt

Du er velkommen til at kontakte
Adm. direktør Nils Mandrup, telefon 2075 5184 eller Senior Partner Kenny Munck, telefon 2075 5937
CEO Geoffrey Rose, telephone +44 845 223 5464

Læs mere her

tags: Danmark, Europa, direktør, 2013, Asien, virksomhed, mentor, Management, strategi, undervisning, kursusvirksomhed, undervisningsmateriale,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar