torsdag den 14. november 2013

5 danske deltagere sluttede blandt verdens top 10

5 danske deltagere sluttede blandt verdens top 10
5 ud af 15 danske deltagere i WorldSkills sluttede blandt verdens 10 bedste inden for deres fag. Og i alt 6 danske deltagere modtog den prestigefyldte medallion af excellence for deres flotte indsats.

6 ud af 15 danske deltagere ved dette års WorldSkills (VM for håndværk) i Calgary i Canada kommer hjem med en medallion af excellence , og det er et bevis på, at man er blandt den bedste halvdel af verdenseliten.

-Det er et rigtig, rigtig fint resultat, og jeg er meget stolt af vores deltagere. De har alle givet alt, hvad de havde i sig under konkurrencerne, siger Jesper Juhl Sørensen, formand for SkillsDenmark. - Selvfølgelig ville det have lunet med en guldmedalje, men niveauet er meget, meget højt herovre i år, så jeg synes, vi kan være rigtig godt tilfredse med den danske indsats.

En af de danske deltagere, den 20-årige Kenneth Meldgaard fra Holstebro, der har konkurreret som tømrer, modtog yderligere en særlig medalje som Best of Nation .
Kenneth sluttede på en delt 5. plads i tømrerkonkurrencen med 517 point, og det er et meget flot resultat. Som bedste dansker fik han derfor medaljen Best of Nation .

-Jeg er selvfølgelig meget stolt over at havde modtaget medaljen. Det var fantastisk at stå på podiet og se ud over alle de glade danske tilskuere og så er jeg faktisk også rigtig glad på tømrerfagets vegne. Det er et godt signal at sende til kommende deltagere, slutter Kenneth Meldgaard.

Fakta om SkillsDenmark:
SkillsDenmark er den danske organisation, der står bag udsendelsen af unge danske deltagere til internationale konkurrencer.
Læs meget mere om SkillsDenmark, alle deltagerne og om resultaterne fra dette års WorldSkills på www.skillsdenmark.dk.

Ønsker du yderligere information kontakt venligst Ulla Groth, projektleder i SkillsDenmark på tlf. +45 4087 3374, eller kommunikationsmedarbejder Ingrid Behrndt Andersen på tlf. +45 2020 7291.

Læs mere her

tags: 2020, Holstebro, Canada, 2020, kommunikation, organisation, projektleder, konkurrence, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar