torsdag den 21. november 2013

Vind stillingskrigen med efteruddannelse

Lige nu er der mange steder stillingskrig mellem virksomhedernes ønske om fremgang og økonomisk vækst og finanskrisens krav om ofre og nedgang.

For første gang i lang tid var ledighedstallene ikke steget, da Danmarks Statistik for nylig offentliggjorde den seneste måling. Der er således stadig afskedigelser nogle steder, men også fastholdelse og nyansættelser andre steder.

Springbræt og netværk

Probana Management oplever en stor efterspørgsel fra både store og små virksomheder, der ønsker at hjælpe gode medarbejdere videre. Undersøgelser viser, at den bedste måde er, at give dem et kompetenceløft, der fungerer som springbræt ind i en ny virksomhed og karriere. Udover kompetenceløftet giver uddannelsen stor mulighed for at danne netværk på tværs af brancher, der fremmer chancerne for at finde et nyt job.

Udvikling via e-learning

Ligeledes er der efterspørgsel på uddannelser inden for især coaching, projektledelse, stress, personalejura og LEAN fra stabile virksomheder og organisationer, der oplever fremgang og nye opgaver og projekter.

Probana Management er for både medarbejdere og ledere en særdeles attraktiv mulighed, da uddannelserne er baseret på e-learning, hvor deltagerne har adgang til pensum, opgaver og netværksmuligheder 24 timer i døgnet. Dermed kan de studere når og hvor de har lyst, så det kan tilpasses arbejds- og familieliv. Det giver en fleksibilitet, som er højt værdsat.

Er De interesseret i at vide mere kan De se vores kursusudbud her. De er også velkommen til at kontakte os på tlf. 45 76 58 58.

Læs mere her

tags: Danmark, finanskrisen, økonomi, uddannelse, Danmarks Statistik, virksomhed, fleksibilitet, stress, kompetenceløft, Probana, Management, organisation, ansættelse, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar