mandag den 11. november 2013

Effektiv kommunikation

Evnen til at kommunikere, samarbejde og forstå konsekvensen af en bestemt adfærd og arbejde bevidst med de psykologiske virkemidler er en afgørende succesfaktor for nutidens ledere.

I en verden, hvor forandringerne sker i et stadig højere tempo, er kravene til det enkelte menneske ekstremt høje. En grundig indsigt i de psykologiske faktorer for samspillet mellem mennesker og en viden om kommunikationens forskellige facetter er et godt udgangspunkt for at kunne håndtere en foranderlig hverdag i en konkurrencepræget verden.

Uddannelsen giver deltagerne den nødvendige viden, så de kan imødekomme udfordringer på alle niveauer, medvirke i virksomhedens kommunikationsstrategier og være med til at sætte den fremtidige agenda inden for ledelse.

EKL-uddannelsen er baseret på e-learning kombineret med intensive kursusdage. Uddannelsen er designet til alle ledere, der arbejder professionelt med ledelse, forretningsudvikling og kommunikation, og som ønsker indsigt i de psykologiske virkemidler, der med fordel kan tages i brug i samspillet med andre.

For yderligere information er De velkommen til at kontakte os på tlf. 45 76 58 58.

Læs mere her

tags: uddannelse, virksomhed, kemi, psykologi, kommunikation, strategi, konkurrence,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar