onsdag den 20. november 2013

Dagens nyheder - Læs bla. om Akut mangel på danske skibsingeniører

Advokat: Norske arbejdsgivere snyder danske ingeniører
Emner Arbejdsmarked http://karriere.jobfinder.dk/artikel/advokat-norske-arbejdsgivere-snyder-danske-ingenioerer-711 Danske ingeniører i Norge har ofte dårligere rettigheder end deres norske kolleger. Pas på med luskede kontrakter, advarer dansk advokat Jobfinder
Læs mere her

Business-blogger bliver borgmester
Kim Valentin er nu ikke længere kun privatøkonomisk rådgiver og blogger på Business.dk. Han er netop blevet borgmester i Gribskov Kommune.
Læs mere her

Hundredvis af kvinder trænes til bestyrelser
Et nyt projekt skal give masser af kvinder mere erfaring med bestyrelsesarbejde. Udgangspunktet er kvinder, der driver et anpartsselskab, som endnu ikke har en bestyrelse.
Læs mere her

Legebarnet
Frontkæmper. Når Christian Walther Øyrabø ikke hjælper iværksættere med at udvikle deres firma, stikker han af med sin fjernstyrede helikopter. Bestyrelsesformanden for Dansk Iværksætter Forening har passion for iværksætteri og har brug for luft, hvis det ikke lykkes.
Læs mere her

Akut mangel på danske skibsingeniører
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/akut-mangel-paa-danske-skibsingenioerer-729 OMT og andre andre skibsvirksomheder har svært ved at skaffe skibsingeniører. I årevis er der blevet uddannet for få herhjemme, men nu opprioriterer DTU uddannelsen. Jobfinder
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar