fredag den 3. oktober 2014

Dagens nyheder - Læs bla. om 1000 studerende jagtes af arbejdsgivere på Jobtræf Odense

Får du løn for dit overarbejde
Næsten hver anden dansker arbejder over hver uge uden at få løn eller afspadsering. Et skråplan, advarer fagforening.
Læs mere her

Tager danske penge med til Østeuropa
Flere får danske dagpenge, mens de bor i Østeuropa. Forargeligt, mener Venstres beskæftigelsesordfører, da det er langt mere lukrativt end at søge job.
Læs mere her

Stadig færre studenter er klar til ingeniørstudiet
Emner Uddannelse http://karriere.jobfinder.dk/artikel/stadig-faerre-studenter-er-klar-til-ingenioerstudiet-2206 Andelen af studenter, der kan gå direkte ind på ingeniørstudiet, styrtdykker, påviser civilingeniør og gymnasielærer. Minister forsøger at sløre sandheden, mener han. Jobfinder
Læs mere her

A-kasser vil styrke kontrol med dagpenge i udlandet
Over en tredjedel af a-kasserne har de senere år modtaget underretninger om, at deres medlemmer ikke står til rådighed for arbejdsmarkedet, når de tager dagpengene med til andre EU-lande.Foto:
Læs mere her

En TV-boss med fodboldfeber
Jonglerende med en fodbold dribler Henrik Ravn sig varm i hverdagen, mens han samtidig styrer SBS Discovery i Norden, som netop har købt to nye sportskanaler.Foto:
Læs mere her

1000 studerende jagtes af arbejdsgivere på Jobtræf Odense
http://karriere.jobfinder.dk/artikel/1000-studerende-jagtes-af-arbejdsgivere-paa-jobtraef-odense-2223 Studerende og arbejdsgivere er sultne på netværk, og god arbejdskraft er en mangelvare inden for ingeniørverdenen. Det viser sig med al tydelighed på Jobtræf Odense 2014. Jobfinder
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar