tirsdag den 21. oktober 2014

Hune Friskole ved Blokhus vurderer opstart af 8.klasse

Hvor skal dit barn tage 8.klasse
Har dit barn måske behov for "luftforandring" og skoleskift

Grundskolen lægger grundlag for dit barns videre muligheder og uddannelsesforløb.
Det er derfor særdeles vigtigt, at skolegangen også afsluttes under forhold, hvor den unge trives og kan udvikle sig til et harmonisk og helt menneske under forhold og rammer, som giver mulighed for dette.

Som følge af flere forældre henvendelser, hvor der efterlyses tilbud om undervisning til 8.klasses elever, vil HUNE FRISKOLE afholde et informationsmøde, hvor vi vil fortælle lidt om mulighederne for nyoprettelse af en 8.klasse i det kommende skoleår med opstart den 17.august 2008. Der er visse forudsætninger, som skal opfyldes for at en 8.klasse og efterfølgende 9.klasse (året efter)etableres. Der skal minimum være 11 og maximalt 16. elever tilmeldt klassen.

Det vil allerede nu inden informationsmødet være mulighed for at forhåndsreservere plads til dit barn. Reservationerne vil foregå efter først til mølle princippet. Dette kan ske ved henvendelse til Hune Friskoles/skoleleder Arnfinn Rismoen på 98 24 92 55, hvor I også kan få en snak om, hvad vi kan tilbyde dit barn.

Informationsmøde for forældre og elever som skal tage 8.klasse efter sommerferien 2008 afholdes på Hune Friskole Vesterhavsvej 6 –9492 Blokhus
ONSDAG 18.juni kl. 18.00

Tilmelding til mødet senest mandag 16.juni. på tlf. 98 24 92 55 eller på e.mail hunefriskole(AT)mail.dk
 

Læs mere her

tags: 2008, uddannelse, OL, undervisning, sommerferie,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar