søndag den 12. oktober 2014

Ny rektor på Gymnasiet hhx på BEC Business

Dorthe Jensen Lundqvist er pr. 1.8.2008 ansat som rektor på gymnasiet hhx, på BEC Business.

Med ansættelsen af Dorthe Jensen Lundqvist styrker BEC Business den positive udvikling, som HHX–uddannelsen har gennemgået de seneste år i forhold til blandt andet det pædagogiske område og et dynamisk elev– og undervisningsmiljø.

Det er en stærk kvinde med en både alsidig og solid erfaring inden for undervisningssektoren, der den 1. august indtager rektor–stolen på HHX–uddannelsen på BEC Business.

Dorthe Jensen Lundqvist er 45 år og kommer fra en stilling som afdelingsleder for EUC Nordvest–Sjælland, HHX og HG I Kalundborg. Her har hun blandt andet bidraget til, at skolen i 2007 blev kåret som Årets Kvalitetsskole af Uddannelsesbenchmark.dk. Tidligere har hun undervist i dansk og fransk på forskellige uddannelsesinstitutioner.

Direktør for BEC Business Education College, Ingo Østerskov glæder sig over at have fået tilknyttet en ny stærk rektor til BEC Business:

"Jeg er meget glad for at byde Dorthe velkommen på BEC Business. Det er en ambitiøs og meget motiveret ny rektor, vi får på vores gymnasium. Jeg er sikker på, at Dorthe vil udvikle vores gymnasium i forhold til endnu mere spændende undervisning, et stærkt samarbejde med det lokale erhvervsliv – og et rigtig godt elev– og læringsmiljø.

Vi er overbevist om, at hun er den rette person til at føre vores udvikling. Dorthe passer godt ind i ledelsen på BEC Business Education College og hendes stærke fokus på eleverne er en medvirkende årsag til hendes ansættelse. Dorthe Jensen Lundkvist blev valgt som rektor ud af et stærkt ansøgerfelt, der understreger en markant position for BEC i et uddannelsessystem, der er i en rivende udvikling".

Dorthe Jensen Lundqvist selv er sikker på, at BEC Business er lige den rette arbejdsplads og udfordring:

"Jeg glæder mig rigtig meget til at starte som rektor på gymnasiet hhx, BEC Business. Der er et godt og dynamisk undervisningsmiljø, hvor eleverne er i centrum, og hvor nytænkning, dialog og kvalitet i undervisningen er i højsædet. Der er desuden et meget motiveret og fagligt velfunderet lærerkorps og en dygtig, engageret og kompetent ledergruppe, som jeg er helt sikker på, jeg vil få et godt samarbejde med".

En af Dorthe Jensen Lundqvists første opgaver som rektor bliver at byde et nyt kuld af 220 forventningsfulde og engagerede elever på gymnasiet – hhx velkommen, når der er skolestart den 11. august.
 

Læs mere her

tags: 2008, Kalundborg, uddannelse, Sjælland, EU, 2007, undervisning, ansættelse, gymnasiet, uddannelsesinstitution, rektor, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar