onsdag den 19. november 2014

Aktiv kurser: Der sker meget inden for personaleområdet i denne tid...

Mere end 1600 erhvervsledere, direktører, mellemledere personaleansvarlige og direktionssekretærer har allerede valgt at tilmelde sig en online uddannelse hos Aktiv Kurser / Probana i år.

– Vi har længe været opmærksomme på, at der var stigende interesse for vores kombinerede elearning og kursusuddannelser, men den store tilgang til især vores 3 måneders ledelsesuddannelser slår igen alle rekorder: Fortæller Aktiv Kurser, som pt. er landets førende leverandør af Blended Learning kurser og uddannelser online.

Aktiv Kursers åbne Kursusprogram er udarbejdet i samarbejde med landets førende fagfolk, eksperter og anerkendte undervisere fra de videregående uddannelser og erhvervslivet og indeholder den skarpeste viden og inspiration inden for:

Ledelse og lederudvikling
Psykologi
HR og personaleledelse
Chefsekretæren

Virksomheden står bla. bag den anerkendte HR–konsulentuddannelse (HRK), som er i dag er en af Danmarks førende lederuddannelse med mere end 240 deltagere fordelt på syv hold. Uddannelsen gennemføres i samarbejde med undervisere fra Handelshøjskolen, Ernst & Young, Berlingske Tidende, Mercuri Urval, Mercer, AS3 HR, Ray & Berndtson, Oracle, PriceWaterhouseCoopers, mfl.

Vi oplever en klar tendens til, at både topledere og linieledere søger stadig mere efteruddannelse og kompetenceudvikling inden for personaleområdet: Fortæller Aktiv Kurser. Samtidig virker det som om, at ledere på topniveau også har fået interesse for læring og uddannelse inden for de bløde, menneskelige vidensområder er i fokus.
Der er mange fordele ved at deltage på Aktiv Kurser, bla. kan deltagerne begynde deres kursus eller uddannelse straks efter tilmelding. Samtlige kurser og uddannelser kombineres med e–læring og åbne kursusdage.

Fordele ved kursusdage kombineret med e–learning:
» Start op omgående!
» Gode netværksmuligheder.
» Mere afvekslende og aktiverende undervisning.
» Færre samlinger end på traditionelt baserede kurser.
» Undervisning og læring uafhængig af tid og sted.

Netværksmulighederne og kontaktmulighederne på uddannelsernes online chatfora har været en kæmpe succes, og at muligheden for at erfaringsudveksle 24 timer i døgnet med kolleger fra nær og fjern bla. er en væsentlig årsag til den kæmpe fremgang.

Det er især Erhvervspsykologi uddannelsen, EPU (læs mere på www.ihrm.dk ), Proceskonsulent uddannelsen, PUK (læs mere på www.proceskonsulent.com ), Mellemleder uddannelsen, MLU (se www.mellemleder.com ) og HR Konsulent uddannelsen, HRK (læs mere på www.hrk.se ), der har tiltrukket de mange deltagere, der typisk kommmer fra landets største private og offentlige virksomheder.
 

Læs mere her

tags: Danmark, direktør, Handelshøjskolen, uddannelse, Berlingske Tidende,, virksomhed, erhvervslivet, kompetenceudvikling, personaleledelse, Mercer, efteruddannelse, Probana, psykologi, undervisning, videregående uddannelse, sprog, Coop, Ford,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar