onsdag den 26. november 2014

Stress udnyt det positivt

– Stress kan håndteres og vendes til noget positivt, mener Per H. Jørgensen, SiteWise i Vejle, der udbyder peptalks om stresshåndtering til virksomheder.

– Viden om stresshåndtering er en god investering både for virksomheden og for dens medarbejdere, siger Per H. Jørgensen.
– Vores underviser stresscoach Henrik Krogh – har 14 års undervisningserfaring, og han har hjulpet en lang række virksomheder med stresshåndtering. Og tilbagemeldingerne er meget positive. Deltagerne får en god og morsom oplevelse, men det er ikke bare underholdning, pointerer Per H. Jørgensen.

– Peptalken indeholder en grundig indføring i den nyeste viden om stress, og deltagerne lærer simple og brugbare teknikker, som er effektive mod stress.

Virksomhedstilpasset
– Vi tilbyder lukkede peptalks til såvel private som offentlige virksomheder. Og indholdet tilpasses til virksomheden, så udbyttet bliver maksimalt, fortsætter Per H. Jørgensen.
– Grundlæggende handler stresshåndtering om, at medarbejderne lærer at genkende deres egne stressreaktioner. Eksempelvis hvordan kroppen reagerer på stress, og hvilke signaler og symptomer man skal være opmærksom på.

Forebyg udbrændthed
– Stress får du ikke af alt det, du når men af det du IKKE når, understreger Per H. Jørgensen.
– Det har man vidst i mange år. I dag er der åbenbart rigtig mange ting, vi ikke når. For mange undersøgelser viser, at stress i dag kan ramme alle hårdt.

– Specielt udsat er "ildsjælene uden termostatstyring" dem der elsker jobbet, familien og fornemmelsen af at have mange bolde i luften! Derfor er det vigtigt, at medarbejderne lærer at passe på sig selv og forebygge udbrændthed. Det hæver den enkeltes livskvalitet, og sikrer at virksomheden har en effektiv medarbejder, der kan bevare overblikket, slutter Per H. Jørgensen.
 

Læs mere her

tags: Vejle, virksomhed, stress, livskvalitet, undervisning, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar