søndag den 23. november 2014

Titel: it-projektleder. Arbejdsplads: hele verden

Ny teknologi giver nye arbejdsformer. Universitetskurserne skal nu tilpasses vidensamfundets krav. Fremover kan man derfor få konkrete erfaringer med at lede it–projekter over hele verden, mens man læser på IT–Universitetet i København.

IT–Universitetet har netop underskrevet en samarbejdsaftale med Singapore Management Universitet om at klæde de studerende på til at blive dygtige projektledere på fremtidens globale arbejdsmarked. Opskriften er konkrete erfaringer på eksamensbeviset.

Hver fjerde kandidatstuderende på IT–Universitetet i København er international. Men nu får alle mulighed for at få globale kompetencer på eksamensbeviset. Målet er, at IT–Universitetets studerende kan begynde samarbejdet med studerende fra Singapore i efteråret 2008.

Virtuel vidensopbygning i den grænseløse verden
"Den teknologiske udvikling i de kommende år vil få stor indflydelse på mange samfundsforhold ikke mindst arbejdsprocesser i erhvervslivet. Fremtidens arbejdsplads kan bestå af en fabrik i Singapore, et hovedkontor i Seattle, en økonomiafdeling i Indien med en global projektleder i Danmark. Det kræver nye digitale kompetencer. Danske talenter skal derfor lære at udnytte deres kompetencer i samarbejde med globale samarbejdspartnere," siger rektor Mads Tofte fra IT–Universitetet i København.

Fakta om Singapore Management Universitet
Singapore Management Universitetet er ligesom IT–Universitetet i København et ungt universitet med en unik moderne tilgang til it som videnskab. De underviser begge i bl.a. it–ledelse og e–business.

Fakta om IT–Universitetet i København
IT–Universitetet er i gang med at skabe nye globalt interaktive uddannelsesforløb sammen med eliteuniversiteter fra hele verden som bl.a. Singapore Management Universitet og Peking Universitet.

Cand.it.–uddannelsen på IT–Universitetet er på få år blevet den største videregående uddannelse inden for it i Danmark. Læs mere på www.itu.dk
 

Læs mere her

tags: Danmark, 2008, København, økonomi, uddannelse, Indien, erhvervslivet, teknologi, videnskab, Singapore, Management, arbejdsmarked, projektleder, studerende, videregående uddannelse, rektor, eksamensbevis, Seat, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar